Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Terhes vagyok?

Mit tegyek? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tizenhat vagyok, és most voltam együtt a báratommal először, és már két hónapja nincs mensim...soha nem késett még eddig. Terhes lennék? Remélem nem! Néha rosszul vagyok mostanság, émelygek, szédulök...mit tegyek? Vannak a terhességnek egyéb jelei? Ha a szüleim megtudnák, kinyírnának!
2020. aug. 4. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is vedekeztetek?

Kettő: vegyél egy tesztet kB 500 forint. Ha terhes is vagy kB 8 hetes lehetsz kB, 12 hétig vetetheted el. Szóval siess azzal a tesztel.

2020. aug. 4. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
kamu
2020. aug. 4. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
33%
Vegyek kva gyorsan egy tesztet, m ha az vagy es el akarod vetetni, kicsuszol az idobol. Amugy meg egy kis hulye picsa vagy, h nem vedekezel.0
2020. aug. 4. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit zavaros, amit írsz!

1. Védekeztetek? Hogyan?

2. Mikor volt az a "most voltam együtt ... először"? 2 hónapja vagy pár napja?

3. Utóbbi esetben a menzesz 2 hónapos elmaradása nem lehet emiatt, mindenképpen nőgyógyász javasolt, lehet hormonális problémád. Továbbá tüneteid sem lehetnek még egy pár nappal ezelőtti együttlétből esetleg bekövetkező terhesség miatt.

4. Ha már több mint 2 hónapja voltatok együtt, akkor bőven lehetnek tünetek, lehet terhesség a kimaradt vérzés oka. Viszont ebben az esetben nem értem, hogy miért nem vettél már legalább 1 hónappal ezelőtt egy terhességi tesztet. Jó lenne igyekezni, ha nem akarod megtartani.

5. Tesztet most is vehetsz, de ha még nem telt el 2 hét az első együttlét óta, akkor nem fog mutatni semmit. Vedd meg, tedd el, és aktus után kb. 2-3 héttel csináld meg.

2020. aug. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!