Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tapintatlan, amit...

Szerintetek tapintatlan, amit a nőgyógyász mondott? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés
Szokásos vizsgálat, utolsó menstruáció, volt-e abortusz, szülés, stb. Mondtam, hogy igen, szültem császárral,egy gyerekem van. Felfekudtem, vizsgál, azt mondja, magának gyönyörű méhszája van, látszik, hogy egy gyereket sem szült, csak császárja volt. Őszintén szólva rosszul esett, érzékeny téma ez nekem.

2020. aug. 3. 16:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%

Jaj aki megúszósnak érzi a császárt, menjen már a búsba.

Ha nem lenne császár én már nem élnék, kétszer át volt tekeredve a nyakamon a köldökzsinór. Ja, anyum is "megúszta" akkor, mi? Megúszta hogy ne halott csecsemője legyen... Családban is van nem egy hasonló sztori, sehogy nem jött volna ki a gyerek császár nélkül, fél nap vajúdás után, aztán meg az anya ostorozta magát még a végén...

Úristen az ilyen nettó butaság úgy felhúz, ne állj már be te is a sorba kérdező...

2020. aug. 4. 22:45
 22/23 anonim ***** válasza:
21 igazad van. De önmagában a nyakra tekeredett kzs még nem császár indikátor. Kisfiam és öcsém is dupla tekeredessel természetes úton született. Inkább az számít, mennyire hosszú a zsinór. Mert van olyan, hogy így már nem elég- gondolom nálatok is ez volt. Ezt csak azért írom, mert sokan rettegnek ettől, de rengeteg baba születik nyakra tekeredett kzs-ral probléma nélkül szerencsére. 🙂 a császár egy szuper dolog, hogy létezik és egyáltalán nem szabad a bunkók véleményére adni. En nem érzem magam többnek, mert kitolták egy gyereket, de van akinek semmi más sikerélménye nincs a világon. Általában ők nyomatják az ilyen dumákat. Csak a saját nemlétező önbizalmukat próbáljak erősíteni. Nem nagyon értem, hogy mi többiek, ezt miért is vesszük magunkra? Nem kell velük foglalkozni.
2020. aug. 5. 09:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az veszi magára ezt a "császár nem szülés" szöveget, aki maga sem tudta feldolgozni, hogy nem természetes úton szült. Ezt magában kellene lerendeznie. Attól nem lesz senki sem több, sem kevesebb, mert a hüvelyen keresztül jött ki a gyerek. De az tény, hogy ha valaki programcsászarrál szült, vajúdás nélkül, az bizony nem tudja milyen hüvelyi úton szülni. És ugyanígy, aki még hüvelyi úton szült, sosem fogja megtudni, milyen az első hét egy császár után.

A doksiban szerintem semmiféle lenézés vagy bántó szándék nem volt. Érdekes dicséret, de inkább poénnak szánta valószínűleg. Vagy hangulatoldásnak.

Nálunk az egyik doki szokta mondani a magzat nemének megállapításakor, hogy pöcsös. Az anyukák többsége nevet rajta, és inkább aranyosak tartja, de egyszer egy anyuka annyira vérig sértődött ezen hogy még netre is kiírta, hogy milyen szemét a doki, hogy pöcsösnek nevezte a gyerekét.

2020. aug. 5. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!