Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, hogy így...

Mennyi az esély, hogy így teherbeestem? 20/L

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ezt a kérdést én írtam ki... Nagyon félek/izgulok.... Jövő szombaton kéne megjonnie. Tegnap örültem neki, mert azt hittem megjott. De nem.. Egesznap mindjárt megjön érzésem van de mensi sehol.. Illetve a jobb mellem a bimbomnal nagyon fáj. Ma szintén mindjártmegjon érzés. Most csillapodik de ha hirtelen mozdulok vagy lehajolok visszatér. Ilyen még nem volt velem mensi előtt egy héttel... 😔 Tegnap plusz este 10 percig szúrt a hasam, tegnapelőtt szintén.. Szerintetek???

2020. aug. 2. 17:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Nyugi.

Tegnap nyilván nem jött meg, hiszen jövő szombatra várod. Mivel stresszelsz, van rá esély, hogy még késni is fog.

Persze lehet, hogy pont teherbe estél, de azért gyakoribb az, hogy a párok hónapokig szexelnek védekezés nélkül, mire összejön a baba. De a parázás nem segít.

2020. aug. 2. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Én is ebből indultam ki, utolsó. Ehhez képest egyetlen alkalom volt, itt ül velem szemben a "nehez teherbe esni" lányom :) Sőt a két húga is, akik szintén azonnal fogantak.
2020. aug. 2. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Csak próbáltam megnyugtatni a kérdezőt, mert nem lesz kevésbé terhes, ha aggódik. Ha egyáltalán teherbe esett.
2020. aug. 2. 18:38
 14/23 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem játék, nem értem miért kell kockáztatni, ha nem akarnak babát. Legyen csak nyugtalan, hátha tanul belőle.
2020. aug. 2. 20:09
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező mire jó ez? Miért kell felelőtlenül szexelni ha nem akarsz gyereket? Őszintén..megérte?

Amúgy simán teherbe eshettél.

2020. aug. 3. 06:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért gondolod, hogy jogod van életekkel szórakozni? 2020-van, ott van az orrotok előtt minden információ, nem igaz, hogy nem lehet kicsit gondolkodni és felelősségteljesen viselkedni..
2020. aug. 3. 07:13
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem vitaindítónak írom, nem is a kérdező felmentésére, mert jelen esetben a tudatlanság nem boldogít.

Igen, a 21.században élünk és igen, sajnos még mindig tabu téma a szex. A felvilágosítást a szülőknek kell(ene) biztosítani, amit rengetegen nem tesznek meg más-más indok miatt. Ezért az iskolákra hárul, de azok is hárítanak...felsőben jönnek mesélni a menzeszről, betétekről, de rendes felvilágosítást nem adnak. (pedig van olyan, hogy felsőben! megy valaki abortuszra)

Sajnos sok tévhit és téves információ kering a teherbeesésről.

Ismétlem, nem felmenteni akarom a kérdezőt, (és a partnerét mert ehhez ketten kellenek), de pálcát sem kell felette törni.

Reméljük nem lesz terhes és utána jobban odafigyel erre és mindig védekezik a számára megfelelő módon.

Amíg "vársz" kedves kérdező, nézz utána a különböző védekezési módoknak és annak is, hogy hogyan működik a női ciklus. (Én is felnőtt fejjel tudtam meg bizonyos dolgokat)

2020. aug. 3. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: tudja, hogy ovulációja volt és a párja KÉTSZER is televerte. Ezt nem lehet a felvilágosítás hianyára fogni, ez szín tiszta idiótaság.
2020. aug. 3. 10:56
 19/23 anonim ***** válasza:

#18-as, igazad van, elfelejtettem az előzményét vagy összekevertem mással,elnézést.

Igen, ez tényleg idiótaság, felelőtlenség volt. 🙁

2020. aug. 3. 11:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Tudom, most elég rossz lehet neked. Aggódsz, bizonytalan vagy, lepereg előtted az életed stb.

Az előző kérdésed alapján elég sok esélyed van a terhességre. Nagyon felelőtlen voltál te is és a párod is. Ha most megúszod legközelebb irass fel fogamzásgátlót. (Egyébként, ha ennyire félsz, akkor hogy gondoltátok ezt?)

Más részről pedig ja.. más is szexelt már gumi nélkül, volt már felelőtlen, hibázott, mert emberek vagyunk.

Tüneteket biztosan nem érezhetsz még, azt az agyad teszi veled, tudom valóságosnak tűnik. De az első tünet a menstruáció elmaradása lesz. 1 hét múlva tesztelj.

Drukkolok,hogy megúszd, máskor legyszi ne vedd félvállról.

2020. aug. 4. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!