Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, hogy így...

Mennyi az esély, hogy így teherbeestem? 20/L

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ezt a kérdést én írtam ki... Nagyon félek/izgulok.... Jövő szombaton kéne megjonnie. Tegnap örültem neki, mert azt hittem megjott. De nem.. Egesznap mindjárt megjön érzésem van de mensi sehol.. Illetve a jobb mellem a bimbomnal nagyon fáj. Ma szintén mindjártmegjon érzés. Most csillapodik de ha hirtelen mozdulok vagy lehajolok visszatér. Ilyen még nem volt velem mensi előtt egy héttel... 😔 Tegnap plusz este 10 percig szúrt a hasam, tegnapelőtt szintén.. Szerintetek???

2020. aug. 2. 17:32
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ugye ezek nem korai terhes tünetek?
2020. aug. 2. 17:36
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Az előző kérdéseknél is leírtak neked, hogy az első jel a menstruáció elmaradása... az ELSŐ

Szerintem? Szerintem remelem nem leszel terhes de egy életre megtanulod, hogy mindegy, hogy kozepidoben vagy, vagy éppen 2 nappal menni után mindig gumit húztok.

2020. aug. 2. 17:41
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
És most egy új kérdés kiirásával miért lesz jobb? Védekezni kellett volna, nem utólag sírni. Legalább annyi eszed lett volna, higy veszel be esemény utánit. De ha ennyi IQ sincs, akkor mi mi a fenét tegyünk? Vagy terhes leszel, vagy nem. Van rá kB 30% esélyed.
2020. aug. 2. 17:42
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Mivel fiatal vagy, jo eselyed van. Pontosan ilyeneket ereztem a nemvarz elott, amikor teherbe estem.
2020. aug. 2. 17:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eltelt 2 hét, csinálj tesztet, az megmondja. Üdv a nagybetűs életben, ahol a tetteknek következménye van. A fiú sürgősen keressen munkát, mert a gyes nem lesz elég. Sok sikert nektek a babához.
2020. aug. 2. 17:47
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi az esélyed? 1000% :D

De rendes leszek, mondok egy durva ökölszabályt, amivel te és a többi sorstársad meg tudja állapítani teszt előtt, és nőgyógyász előtt, hogy terhes-e.

Megtapogatod az orrodat.

Aztán megtapogatod a fülcimpádat.

Az orrod kemény, a fülcimpád puha.

Felnyúlsz magadnak, és a középső ujjaddal megérinted a méh-szájadat.

Ha olyan keménynek érzed, mint az orrodat, akkor nincs gond, nem vagy terhes.

De ha olyan puhának érzed mint a fülcimpádat, akkor jó eséllyel terhes vagy.

Persze, ez, mint mondtam, nagyon bizonytalan vizsgálat, tehát meg kell majd erősíteni.

Vegyél teszt csíkot, ha az is pozitív, akkor irány az orvos.

2020. aug. 2. 17:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy héttel a menzesz előtt még hiába tapogat meg tesztel.
2020. aug. 2. 17:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudsz mást tenni, mint várni. Mi nem tudjuk, hogy terhes vagy-e vagy sem.

Elhiszem, hogy nem könnyű, de mivel már nincs mit tenned, ezért csak várj. Ne keress jeleket, mert a test sokmindenre képes, lehet pl a stressz miatt produkálja ezeket a tüneteket. Plusz szinte mindenkinél más tünet jelez terhességet vagy menzeszt.

Jövő pénteken vegyél egy tesztet a drogériában majd másnap reggel tesztelj, ha addig nem jön meg.

2020. aug. 2. 17:58
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
El ne kezdjél turkálni magadban!!!
2020. aug. 2. 18:01
 10/23 anonim ***** válasza:
83%

Az előző kérdés alapján jó esélyed van, hogy teherbe estél. De a tüneteidet valószínűleg csak beképzeled, mert még túl korai lenne, hogy tüneteket érezz. Ha znem jön meg amikor kellene, csinálj tesztet, addig mást úgysem tehetsz.

Még az aktus után is elmehettél volna esemény utániért, de most a következő kiszállási lehetőséged már csak az abortusz lesz, amit csak akkor végeznek, ha már van szívhang. Tehát legkorábban másfél hónap múlva.

2020. aug. 2. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!