Megnéznétek a tesztem?
2020. júl. 30. 17:54
21/56 anonim válasza:
Hiába na, fejlődik a világ, mostmár csak "halvány pozitív" van, vagy esetleg "talán". 😂
Látjátok, mindennap tanulunk valamit, még akár 35 évesen én is.
Köszönjük Kérdező.
22/56 anonim válasza:
Jó,akkor pozitív.
De most már mennyé' aludni
23/56 anonim válasza:
Olyan halvány pozi hogy nem is látni! :D
24/56 A kérdező kommentje:
Nem töröltem senki kommentjét! Azt sem tudtam, hogy egyáltalán lehet törölni! Ha így lenne, valószínűleg most ezeket a kedves kommenteket is töröltem volna, vagy a saját válaszom, amiből látszik, hogy negatív kommentre reagálok. De nem fogom túlmagyarázni. Hisz mindenki, amit szeretne... sajnálom, hogy egy szerintem “ártalmatlan” kérdésből ekkora tragédia kerekedett. Komolyan... inkább csak mosolygok rajtatok... mert ez már nevetséges :)
2020. júl. 30. 23:01
25/56 anonim válasza:
Mi inkább azt találjuk mulatságosnak, hogy egy határozott negatív tesztet pozitívnak képzelsz.
Különben van itt egy kérdés, pont tesztet tett fel az illető, na azok pozitívak. Ha nem ismered esetleg a pozitív terhességi tesztet, javaslom nézd meg.
26/56 A kérdező kommentje:
Akkor mulass jól! :)
2020. júl. 30. 23:15
27/56 anonim válasza:
Gyakori kérdéseken nem lehet törölni a válaszokat. Ha nagyon lepontozzák=jelentik őket, akkor az adminok törlik azt.
28/56 anonim válasza:
Igen, így értettem, erre gondoltam.
Kérdezőnek nem tetszettek, hát jelentette.
De tudod mit Kérdező?
Olyan erős az a második csík rajta, hogy majd kiégett a retinám!
30/56 anonim válasza:
Nekem a 12. dpo-n olyan halvány volt a teszten a predicatorral, hogy fotón nem is látszott, pedig elvileg akkor már le kellene ugrania a csíknak. 2 nap múlva, mikor már késett a menstruációm, akkor lett látható a facellel. Tényleg érdemes még várni a teszttel. A képen egyébként én látom a 2. csíkot, de mintha szürke lenne. Élőben rózsaszín? Drukkolok. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!