Megnéznétek a tesztem?
Azt vágod hogy nem mindegyik válasz egy személytől jött?
Az én csemetém köszi jól van és már fél éves.
Kár a gyakorira halvány tesztet feltenni, itt senki sem lát semmit, nem létezik halvány pozitív...
Főleg, hogy szemorvost javasolnak, mikor inkább nekik kéne, hisz aki nem teljesen vak, látja a csíkot. Igen, halvány, és? A terhességi teszt akkor is pozitív, ha halvány a csík.
Nyilvàn menstruáció előtt még kétesélyes a dolog, de ez teljesen más kérdés. Egyelőre halvány pozitív.
Én sem értem, hogy a napi 10 darab "ez most pozitív vagy negatív?" kérdésnek mi értelme van. Meg azt is megértés, ha valaki izgul és korán tesztel, bár szerintem annak sincs értelme. De jó legyen. De minek kell feltölteni, ha nem tudja ő sem eldönteni? Úgy is lesz x ember, aki szerint van rajta valami halvány csík, és úgyis lesz másik x, aki szerint még negatív. Előrébb leszel? Nem.
Szerintem ha tesztelsz, akkor ezt kellene tenni:
1. Egyértelműen negatív: majd tesztelsz újra, ha már késik.
2. Egyértelműen pozitív: örülsz, és ha nincs panaszod, nem tesztelgetsz tovább, hanem 2 hét után elmesz dokihoz.
3. Nem tudod eldönteni: 2 nap múlva tesztelsz újra.
Ehelyett van napi 10 ilyen kérdés, akinek semmi értelme, mert a válaszadók sosem értenek egyet teljesen. Mindig lesz legalább egy, aki még a negatív teszten is tutira látja a halvány csíkot...
Negatív teszt: nincs rajta semmi.
Pozitív:van rajta valami, még ha halványan is. Ekkor halvány pozitív.
Nem olyan nehéz...
Vicces vagy Kérdező!
Törölteted az olyan válaszokat, akik szerint ez egy tökéletesen NEGATÍV terhességi teszt. Attól, hogy bebeszéled magadnak a második csíkot, attól még nem változik át pozitívvá. De nekünk aztán mindegy.
Különben nekem is van gyerekem, lassan 11 éves, én olyat viszont nem írtam, hogy minek neked gyerek.
Persze, legyen babád, de ez negatív.
Minden esetre megtudjuk,ha pozitív lett:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!