Lett valaki várandós klimax kezdetén?
Figyelt kérdés
Lett-e valaki várandós klimax kezdeti idején? Úgy olvastam ebben a korban már kevés az esély rá.
49 éves vagyok és kilenc hónapja nem jött meg; a klimax kezdeti tünetei már jelentkeztek. Legalábbis annak tűnt, de aztán hirtelen elmúlt. Van valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata?
2020. júl. 29. 03:21
1/11 anonim válasza:
Ritka, de egyáltalán nem lehetetlen, elő-előfordul még. Nekem van 48 éves ismerősöm, akinek lett egy meglepi babája így. Volt nagy csodálkozás...
2/11 anonim válasza:
En 48 eves vqgyok, es konkretan szeretnenk babat. Remélem lehet mèg. De nekem is van ilyen ismerosom aki 47 evesen meglepodott anikor kozolte vele az orvos a kórházban hogy nem gyomor vagy hasi görcs, hanem szülési fájás.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2/2 remélem sikerül nektek!
2020. júl. 30. 03:47
4/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Nekem 7 hónapja jött meg utoljára. Ritkán vannak hőhullámaim, egyébként semmi bajom.Már egy ideje nem védekezünk. Néha veszek egy terhességi tesztet.
5/11 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a hőhullám, ahogy jött úgy el is tűnt.
Vettem azért én is tesztet.
2020. aug. 1. 03:12
6/11 anonim válasza:
Szia. Na mi lett a teszt eredmenye? Baba lesz vagy csak klimax van a háttérben?
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Pedig mar beleéltem magam kicsit :)
2021. aug. 24. 09:01
9/11 anonim válasza:
Kérdező:klimaxolsz gyereked sem lehet? sajnálom nagyon, mert megérdemelted volna babát
10/11 A kérdező kommentje:
Az igaz! Szerencsére már felnőtt gyerekeim vannak
2021. szept. 13. 14:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!