Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magyarországon a nőgyógyászati...

Magyarországon a nőgyógyászati magánrendelőkbe tényleg csak negativ covid 19 teszttel lehet menni vizsgálatra? Ha nincs teszt nem mehetek? Ma akartam időpontot kérni, és hát rendesen meglepődtem?

Figyelt kérdés
Akkor ha kismama vagyok, es nem csináltatok tesztet akkor nem tudok orvoshoz menni? Vqgy orvosa válogatja?
2020. júl. 28. 19:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szepen köszönöm a válaszokat szval akkor atverés. Nagyon koszonom meg egyszer. Keresek masik orvost.
2020. júl. 28. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy tudom csak egy papírt kell kitölteni. Ahol eddig voltam, nekem azt kellett (Honvéd kh, Heim Pál kh, magán bőrgyógyász).

Kb. annyi, hogy voltál-e külföldön az elmúlt hónapban, van-e lázad, köhögsz-e, találkoztál igazoltan fertőzött beteggel. És maszkot viselni kellett.

2020. júl. 28. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kérnek nálunk sem.
2020. júl. 29. 07:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Sehol nem hallottam ilyet. Kismama vagyok és járok vizsgálatokra de sehol sem kértek tesztet.
2020. dec. 30. 00:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mar rajzoltam hogy egy hazug banda van ott, akik nagyon félnek. Vagyis az orvos nem, csak a kedves kolléganők. Kicsit korrektebb lett volna ha közli hogy mivel külföldről jössz akkor légyszíves teszteltem le magad ha nem nagy kérés. Ennyi. De mivel ez a vírus nem létezik, így alapból nem csináltatok tesztet, és nem is kérik sehol....
2020. dec. 30. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!