Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet?

*Fruzsina* kérdése:

Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 11.dpo-n, már a 7.dpo-n éreztem alhas és méhbe nyilalló fájdalmat és azóta is tart..ma már 15 perc alatt 3x voltam pisilni és utána sugárzott kis fájdalom az alhasamba. Gondoltam lehet felfáztam, de semmi olyat nem csináltam ami miatt felfázhattam volna. Szerintetek?

Még 1 hét van a menstruációig.

(szeretnénk babát)

2020. júl. 27. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amit már a 7. dpo-n éreztél, az sajnos nem valószínű, hogy a terhesség miatt van.

Az erőteljes fókusz tud ám olyat eredményezni, hogy önkéntelenül feszíted arrafelé az izmokat, nagyon durva tüneteket tudunk magunknak okozni. Nagyon drukkolok, hogy terhes legyél, de ezek a "tünetek" még valószínűleg nem azzal vannak összefüggésben. Szorítok!

2020. júl. 27. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha 11.dpo-n vagy, akkor nincs egy hét a mensidig, hacsak nem irreálisan hosszú 18 napos luteálissal rendelkezel. A luteális szakasz normál esetben 12-16 napos (átlagosan 14) Ha rövidebb, akkor lehetetlen teherbe esni, bár 11nappal még egyeseknek sikerül, a hosszabb sem ideális.

Sajnos a tüneteid ugyan annyira utalhatnak mensire mint terhességre. Nem létezik csak terhességi tünet így mindig meg kell várni a mensi elmaradást.

10-es érzékenységű tesztek, viszont, ha fixen tudod az ovu napját, pl 12. dpo-n már jeleznek (facelle és predictor early tesztek) de a kémiait is kimutatják ekkor, tehát, mindenképp mensi után lesz igazán érvényes egy pozitív teszt.

Sok sikert!

2020. júl. 27. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! A terhesség tüneteit és a pms-t nagyon nehéz megkülönböztetni. A te tüneteid is utalhatnak mindkettőre, de az is lehet, hogy csak beképzeled. Hihetetlen, hogy milyen tüneteket be lehet magunknak beszélni, hidd el. Tesztet csinálhatsz a várt menzeszed napján, az lesz a biztos!
2020. júl. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!