Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Talán mégis?(hosszú)

Talán mégis?(hosszú)

Figyelt kérdés

azt történt hogy:( tervezett a baba)

juni 25én volt meg utoljára 35 napos ciklusom van és pár oldalt megnéztem hogy mikor is lehetett a peteérésem,na tehát ott azt mutatta hogy ehónap 16dika az a nap.

en a párommal 15én voltam együtt és mindent megtettem annak érdekében hogy összejöjjön és most nagyon reménykedem hogy össze jött e vajon

észrevételeim :

szúrkáló érzés az alhasban

tegnap valami kis barnás rózsaszínes folyás ( viszonylag kevés volt/együttlét utáni 10.nap)

mellfájdalom nincs

és mikor festettem a hajam( jelzem nem vagyok a szagára érzékeny) akkor egy pár másodpercre beszédültem/ugyanugy ez történt velem mikor ültem az ágyon

kisebb fáradékonyságérzet

kürölbelül ennyi kérlek segitsetek puszi :D

2020. júl. 26. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A nemvárt napján végzett teszttel kiderül.

Addig, próbálj türelmes lenni.

Drukkolok!

2020. júl. 26. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

4 nap mulva lesz a nemvárt

csak már annyira kiváncsi és türelmetlen vagyok sajnos :)

2020. júl. 26. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Lehet, de az is, hogy a menstruáció közeledtét érzed. Azt viszont nem értem, hogy hogy lehet úgy gyereket tervezni, ha a hónapban egyszer a kalkulátor szerint számolt ovulációkor vagytok együtt.
2020. júl. 26. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem bírod ki akkor predictor tesztet már csinalhatsz, 10-es érzékenységű 👍🙂
2020. júl. 26. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:

A terhesség első jeleit és a pms-t nagyon nehéz megkülönbözteztni. Én amikor terhes lettem teljesen azt hittem, hogy meg fog jönni, ugyanazok a tünetek voltak, mondtam is a férjemnek, hogy áhh most biztos nem sikerült.. Aztán mégis pozi lett a tesztem :)

Szóval ezt így nagyon nehéz megmondani. Lehet a beágyazódástól is, de a menzesz előjele is lehet. Biztosat majd a teszt tud mondani, mi nem, bámennyire is izgatott vagy :)

2020. júl. 26. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
4 nappal nemvárt elōtt pozitív lett a facelle. Ovu biztos. Mondjuk én imádtam tesztelgetni :)
2020. júl. 26. 21:54
 7/8 A kérdező kommentje:
3 válaszoló: bármi megtörténhet
2020. júl. 27. 12:36
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a kedves válaszokat aranyosak vagytok

végülis mindjárt itt a nemvárt szóval nem kell már sokat várni

2020. júl. 27. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!