Mitől lehet? Talán mégis beágyazódás?
Megtermekenyul a petesejt a petevezetekben es 7-10 nap vandorlas utan beagyazodik... Jelezheti rozsaszines folyas de barnas semmikepp!
Szerintem vard ki azt az 1 honapot mert meg a heged nem 100%os! Ezzel a tudattal meg ne vallalj igy meg egy babat nehogy most amiatt vetelj el, hogy nem tapad meg rendesen meg!
Nekem meg a 6. Heten versavo jott! Neki alltam gereblyezni es ereztem, hogy omlik valami... Beszaladtam a furdobe es lattam hogy citromsarga cucc (pedig azt hittem megjott) es a doki mondta hogy nyugi ez jo ha kijott itt a vege!
Sajnalom... egy cipoben jarunk..
En fiam szuletese ota nem jarok sikerrel.
Masodik babanknak 14 hetesen fejlodesi rendellenessege volt, most 6 hetes vagyok es nincs szivhang.. Jovoheten kontroll.. Meg kicsit bizakodom, de nem hiszem hogy kitartott mellettem :(
Sajnálom!!Szurkolok!!!
asszem én annyiból szerencsésebb vagyok a szerencsétlenség mellet,hogy egy vetélés,egy siker,egy vetélés,remélem most a siker jön,csak ez a várakozási idő olyan lassan megy!!
igen, tudom :S nem telnek a napok míg türelmi idő van!
De már nem sokára! :) Ez már nem sok!
Nekem is annyit mondtak, hogy ugyanannyi esélyem van arra hogy rossz lesz a terhesség kimenetele, mint eddig! Hát mondtam a dokimnak, hogy ezzel ku..ául nem nyugtatott meg, mert eddig 1 egészséges és 1 beteg babám született volna akkor a harmadik melyik lesz???? Az egészséges vagy a beteg?
Tudod miben bízom? és ez most szarul hangzik és rossz érzés is... Hogyha nem tart ki mellettem vagy nem lenne egészséges vagy későbbiekben gond lenne, ne érezzem még mocorogni... a 12 hetes genetikára úgy mentem, hogy éreztem Őt... Nem rugdosásokat, hanem azt az apró csuszkálós érzést! biztos tudod mire gondolok! Na ezt akarom elkerülni!
Hát igen ez a kevés idő az örökké valóságnak tűnik!
De szurkolo neked is,hogy legközelebb minden rendben legyen!!Tudom,hogy neked sem lesz felhőtlen a következő terhességed,mert végig fogod izgulni azt a 9-hónapot,hogy minden rendben legyen!!!
Néha nagyon szemét ez az élet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!