Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet? Talán mégis...

Mitől lehet? Talán mégis beágyazódás?

Figyelt kérdés
Annyit olovasgatom itt,hogy valakinél mikor beágyazódik a baba vérezget.Igazából szeretnénk babát minél elöbb,de még várni kéne 1-hónapot a doki szerint.6-hete műtöttek sajnos elvetéltem.Tegnap elött múlt el a menstruációm,és együtt voltam a férjemmel,tegnap gondolván most múlt el a bajom nem lehet pete érésem,nem védekeztünk.Most viszont ismét valami barnás véres valami jön belőlem.Mitől lehet?Hozzá teszem műtétől 5-hetet véreztem.

2013. szept. 12. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igaz, kivártátok a 6 hetet, de én el tudom képzelni, hogy még vérezget a heg az együttlét miatt. Kicsit még várjatok talán ezzel. Az viszont biztos, hogy nem beágyazódás. Egyrészt korai lenne, ugyanis nem az együttlét utáni 24 órában történik meg a beágyazódás, másrészt meg elég kicsi a valószínűsége, hogy a menstruáció után egy nappal peteérésed van (persze nem lehetetlen), de ha meg is termékenyült, még biztosan nem ágyazódott be.
2013. szept. 12. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Megtermekenyul a petesejt a petevezetekben es 7-10 nap vandorlas utan beagyazodik... Jelezheti rozsaszines folyas de barnas semmikepp!

Szerintem vard ki azt az 1 honapot mert meg a heged nem 100%os! Ezzel a tudattal meg ne vallalj igy meg egy babat nehogy most amiatt vetelj el, hogy nem tapad meg rendesen meg!

Nekem meg a 6. Heten versavo jott! Neki alltam gereblyezni es ereztem, hogy omlik valami... Beszaladtam a furdobe es lattam hogy citromsarga cucc (pedig azt hittem megjott) es a doki mondta hogy nyugi ez jo ha kijott itt a vege!

2013. szept. 12. 17:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat kicsit megnyugodtam!Persze mindenképp meg akarom várni ezt az 1-hónapot,akármennyire is szeretnék babát,már csak azért is,mert sajna ez már a második vetélésem.Egy vigaszom van,hogy a kettő között van egy kislányom!
2013. szept. 12. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnalom... egy cipoben jarunk..

En fiam szuletese ota nem jarok sikerrel.

Masodik babanknak 14 hetesen fejlodesi rendellenessege volt, most 6 hetes vagyok es nincs szivhang.. Jovoheten kontroll.. Meg kicsit bizakodom, de nem hiszem hogy kitartott mellettem :(

2013. szept. 12. 19:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Sajnálom!!Szurkolok!!!

asszem én annyiból szerencsésebb vagyok a szerencsétlenség mellet,hogy egy vetélés,egy siker,egy vetélés,remélem most a siker jön,csak ez a várakozási idő olyan lassan megy!!

2013. szept. 12. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:

igen, tudom :S nem telnek a napok míg türelmi idő van!

De már nem sokára! :) Ez már nem sok!

Nekem is annyit mondtak, hogy ugyanannyi esélyem van arra hogy rossz lesz a terhesség kimenetele, mint eddig! Hát mondtam a dokimnak, hogy ezzel ku..ául nem nyugtatott meg, mert eddig 1 egészséges és 1 beteg babám született volna akkor a harmadik melyik lesz???? Az egészséges vagy a beteg?

Tudod miben bízom? és ez most szarul hangzik és rossz érzés is... Hogyha nem tart ki mellettem vagy nem lenne egészséges vagy későbbiekben gond lenne, ne érezzem még mocorogni... a 12 hetes genetikára úgy mentem, hogy éreztem Őt... Nem rugdosásokat, hanem azt az apró csuszkálós érzést! biztos tudod mire gondolok! Na ezt akarom elkerülni!

2013. szept. 13. 11:17
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát igen ez a kevés idő az örökké valóságnak tűnik!

De szurkolo neked is,hogy legközelebb minden rendben legyen!!Tudom,hogy neked sem lesz felhőtlen a következő terhességed,mert végig fogod izgulni azt a 9-hónapot,hogy minden rendben legyen!!!

Néha nagyon szemét ez az élet!!!

2013. szept. 13. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Hat szar ugy az tuti.. Ahol varjak oda kinszenvedes aran jon, ahol nem ott meg potyogna mintha muszaj lenne. Na de meg van 4 napom mig kiderul mi van a szivhangunkkal...
2013. szept. 13. 14:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Írd majd meg,mert kiváncsi vagyok!Szorítok!
2013. szept. 13. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Rendben :) koszi!
2013. szept. 13. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!