Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudja az ember, hogy...

Honnan tudja az ember, hogy menstruál vagy más miatt vérzik?

Figyelt kérdés

Sok dolgot lehet itt olvasni, nők akik menstruálnak terhesség alatt, ilyen csepegés olyan pecsételés. Negatív teszt ellenére terhesség és a többi.

A problémám, hogy 4 hónapja megváltozott a menstruációm, rendszertelen lett, rövidült és változott az állaga. A nőgyógyász nem talált semmit és 2 teszt negatív lett (amikben már nem bízom mert az itteni válaszolók szerint minden teszt pozitív kb)

Borzalmasan beparáztatott az oldal, mert olyan balszerencse sorozatban vagyok hogy már csak egy becsúszott terhesség hiányozna. Védekezünk óvszerrel, terhes tünetem nincs.

Persze tudom, hogy rengetegen fognak vérszemet kapni és elkezdenek direkt ijesztgetni meg trollkodni, de remélem lesz pár megbízható válasz is.

2020. júl. 26. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem elég hasznos az a válasz,hogy ha az orvos is azt mondja,hogy nem vagy terhes akkor valóban nem vagy....ennél többet mi sem tudunk mondnai.
2020. júl. 26. 18:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem említettem neki, hogy terhességre gyanakszom, igazából akkor tényleg csak azt akartam tudni, hogy a menstruációm természetesen változott meg és nem valami betegség okozza. Tehát csak a menstruáció miatt kértem ki a véleményét akkor.
2020. júl. 26. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12-es Biztos, hogy szólt volna, ha terhes vagy.
2020. júl. 26. 18:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 26. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja nekem is megváltozott a menstruációm. Nem késik, de csak 1-2 napig tart és nagyon kevés. Pajzsmirigy alulműködés és IR derült ki.
2020. júl. 26. 18:55
 16/16 A kérdező kommentje:
enyhe pajzsmirigy alulműködést említett nekem a háziorvosom egy vérvétel alkalmával, de az jóval a mensesváltozás előtt volt. Emésztőrendszeri panaszaim vannak az utóbbi időben, sok panasz a gluténérzékenységre illik, de még várnom kell a vizsgálatra sajnos.
2020. júl. 26. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!