Sziasztok! Hosszú ciklusaim vannak. Általában 40-60 nap között változik. Voltam vizsgálatokon, pajzsmirigy, terheléses vércukor, hormon vizsgálat, ultrahang. Cisztákat nem látott az orvos és az eredményeim sem igazoltak IR-t és PCO-t. Egyedül a D vitamin szintem volt alacsony. Inofolicot és rendszeres mozgást javasolt. Ma vagyok a ciklusom 47. napján. Ebben a ciklusban kezdtem ovu tesztelni és a 20. ciklusnapomon pozitív lett, de azóta sem jött meg. Ma ismét pozitív lett. Nem igazán értem ez hogy lehetséges. Tapasztalt valaki ilyesmit? Valószínűleg nem reped meg a tüsző. Külföldön vagyok és itt az orvos most a korona miatt csak terhesgondozást tart, így egyelőre nem tudok hozzá visszamenni. Nagyon elkeserítő, hogy nem mutattak a vizsgálatok biztosat, évek óta nem derül ki mi a gond. Volt aki hasonló problémával mégis teherbe esett? Mennyi idő után sikerült? Mi csak 2 hónapja próbálkozunk. Már arra is gondoltam, hogy csak benézem és nem is pozitív az LH teszt. De hát nem vagyok vak 😀:
Terhességi tesztet nem csináltál? Előfordul, hogy terhesség esetén mensi körül pozi lesz az LH teszt, pl nekem így volt, bár én csak mókából lőttem el a megmaradt teszteket, mert már a hcg halvány pozi volt. Én megpróbálnám, mert ha 20. ciklusnapon tényleg pozi volt akkor 34 napos ciklushosszal kell számolnod, mivel a luteális szakasz (ovu utáni napok száma) 12-16 nap nem több nem kevesebb, tehát, ha ezen már túl vagy simán lehet, hogy terhesség áll fent. Az is lehet, hogy nem repedt meg és megint próbálkozik a szervezet, bár ez ugye ennél komplikáltabb. Két ovu nem lehet, mert az ovuláció egy bekapcs gomb, ha megtörténik utána már egészen más hormonok dolgoznak, mint ami szükséges lenne egy újabb ovuhoz.
2020. júl. 25. 16:58
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves 1.! Azt kihagytam, hogy csináltam hcg tesztet két napja délután, de full negatív volt. Ilyenkor már délután is mutatnia kellene, szóval ez sajnos kizárt. Én is arra gondolok, hogy nem repedt meg a tüsző és gondolom máskor is emiatt van hosszú ciklusom. Nagyon furcsa számomra, hogy ennek az okát nem találjuk. Remélem mihamarabb orvoshoz jutok, de most az újrainduló korona őrület miatt ez nagyon nehézkes 😕.
2020. júl. 25. 17:04
3/4 anonim válasza:
Fontos lenne uh követés mert így csak találgat az ember :( kitartás!
2020. júl. 25. 17:06
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nem ártana. Próbálok rá valami megoldást találni, addig pedig folytatom a mozgást, helyes táplálkozást és az Inofolicot. Ártani nem ártól vele 🤷♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!