Ovuláció utáni 5. napon ovulációs fájdalomhoz hasonló petefészek körüli szúrkáló érzés, lehet ez egy második ovuláció ugyanazon ciklusban?
Köszönöm részletes leírásod, igen olvastam hogy nincs ilyen beágyazódási érzés. De azt viszont nem tudtam hogy okozhat ilyen fájdalmat még hosszabb ideig is a petekilökődés utáni folyadék.
Köszönöm
érdekes , hogy vannak itt gyakorin akik ezerszer leírják, hogy nincs ilyen , nincs beágyazódási vérzés de kíváncsi lennék, hogy mitől vagytok benne ennyire biztosak?
Ha nőgyógyász vagy még akkor sem értem meg , mivel attól , hogy te nem tapasztaltál ilyet (főleg ha férfi vagy) attól még másnál jelentkezhet valami enyhe vérzés.
Legyen az bármi is..
nem értem miért kell lehurrogni a másikat.
valaki végig menstruál a terhessége alatt és igen ilyen is létezik mert nem egyszer volt már rá példa...szóval most akkor miért is vagyunk olyan biztosak valaminek a nem létezésében, amikor számtalan nő állítja , hogy márpedig neki volt ilyen?
Azért mert a nagykönyvben valamelyik férfi nőgyógyász azt írta , hogy ilyen nincs? (amúgy interneten is rengeteg cikkben írnak róla, de ok aláírom az nem jelent semmit).
Szóval na...hagyjátok már ékén szegény nőket.
Ha beágyazódási vérzés ha nem vagy terhesek vagy nem ...vagy attól vérezgetnek vagy nem..
de ne állítsa senki 100% biztosan , hogy olyan nincs ha a nők állítsák , hogy nekik márpedig volt.
Akkor bizonyára ők tévednek mind ...:D
Kedves kérdező,
Nagyon sajnálom!
Összejött azóta a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!