Sikerült volna?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk párommal,azóta eltelt egy pár nap,majd megjöt,szokatlanul kevesebb volt,hányingerem van és a cicim is fáj,bár inkább bizsergésnek mondanám,van már gyerekem,nem szoptatok de van még tejem,nagyon kevés volt,de most több lett.
A hőm menzesz után mindig lent van,most sokszor van fentebb egész nap.
Van 2 halovány tesztem,olyan halvány hogy nem lehet telefonnal lefotózni,de valóságban meg nem kell forgatni,hogy lehessen látni és időn belül kijöt a második csík.
Tudom senki nem lát belém,csinálni fogok még tesztet később,de kíváncsi vagyok..mivel megvolt már eztért a nemvárt kicsit odébb lenne szerintem.
2020. júl. 24. 18:40
11/11 A kérdező kommentje:
Felteszem majd a tesztet,ha lehet majd rajta látni valamit.
Ha nem lehet,akkor felesleges mert mindenki negatívnak fogja mondani.
2020. júl. 27. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!