Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha együtt voltam a partneremme...

Ha együtt voltam a partneremmel, védekeztünk, rá 2 napra a szokott időben megjött ugyanúgy ahogy szokott, de most pecsételő vérzésem van, utalhat terhességre?

Figyelt kérdés
Az együttlét pár nappal több, mint 2 hete esett meg. Védekeztünk és nem is került belém a sperma. Rá két napra megjött, a szokott időben, ugyanúgy, mint szokott. De most pecsétet láttam. Lehet baj? 22/l

2020. júl. 23. 15:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne pszichológushoz menned, mert így az életben nem lesz normális szexuális életed és párkapcsolatod.
2020. aug. 17. 17:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért erőlteted ezt ennyire, ha nem vagy még lelkileg felkészülve. Túl stresszeled.

A szex következményekkel jár.Ennek tudatában adod oda a partnerednek magad.

Megelőzheted, védekezhetsz a terhesség ellen. Ha megtettétek nincs min stresszelned.A 'majd időben kiveszem' szövegeket elfelejteni, az nem védekezés.Az kockáztatás.

De minden védekezés ellenére mindig felkészültnek kell lenni. Ismétlem, a szex felelősség ezért mondják,hogy csak a felnőttek játéka. Bárki képes szét tenni a lábát,de kevesen tudnak felelősséget vállalni a következményekért.

Nem csak a terhesség, hanem mondjuk egy nemi betegség is igen kellemetlen, és nem feltétlenül kell ahhoz gyakori partner csere.Illetően azt rohadtul nem előzi meg egy esemény utáni tabletta vagy egy fogamzás gátló. Az ellen nagyon kevés dolog véd.

A hasad meg ne nézegesd,menstruáció előtt has (és mielőtt nagyon bepánikolsz máskor mell) puffadással jár. Ha terhesség miatt nő a hasad akkor ott már rég egy legalább 3-5 hónapos magzat kell, hogy legyen.

Neked meg megjött, ergo nem vagy terhes.

2020. aug. 18. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!