Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor lesz peteéré...

Natasa188 kérdése:

Szerintetek mikor lesz peteérésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok segíteni?:)

[link]

Most használok elsőnek ovulációs tesztet, tegnap kezdtem el(fenti teszt) az alsó pedig a mai.

Lesz peteérésem? Ha igen, akkor ma vagy teljesen negatív teszt után?:)

Köszönöm ha segítetek.:)

2020. júl. 22. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hányadik ciklusnapodon vagy? Egyik sem pozitív, az alsó pedig halványabb.

Ha less, akkor az utolsó pozitív teszt utáni negatív napján, ha sikerül.

2020. júl. 22. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl a pozitiv nap reped a tüsző, ezért érdemes már aznap és az első negatív nap is rágyúrni.
2020. júl. 22. 11:10
 3/8 A kérdező kommentje:

21.nap..33 napos a ciklusom.

Csináltam egyet 17-én,mikorra írta a naptár az ovut, de akkor negatív volt.(viszont akkor volt folyásom,azért vettem és csináltam gyorsan egy tesztet)

2020. júl. 22. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor siman lehetett akár a 16.napon is. Ez már 33 napos ciklis esetén elég késeinek tűnik.
2020. júl. 22. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkéstél a teszteléssel. Mérj ébredési hőt is kiegészítésként, a kettő együtt eléggé megbízható.
2020. júl. 22. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lecsúsztál a teszteléssel. Mindig úgy kell tesztelni, hogy ciklushosszból kivonod a 16 napot, mert ugye ennyi is lehet a luteális szakasz, bár azért ez a ritkább, így nem csúszol le. 33 napos ciklusnál 21. nap már késő, sztem pont 2-3 nappal ezelőtt lehetett. Pozitív napon kell együtt lenni és másnap a negatív napon. A tesztjeid egyébként negatív.
2020. júl. 22. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsánat 17-ét írtál, nem 17.napot. Ha a naptár akkorra jósolta, akkor előtte 5 nappal kellett volna kezdeni, nem aznap, amikor ha bejön a naptár előrejelzése, már eleve negatív.
2020. júl. 22. 11:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Szerencsére voltunk együtt a párommal 15-én és 17-én.. majd meglátjuk.. csak ezek a tesztek most bezavartak:)Köszönöm, hogy írtál.
2020. júl. 22. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!