Lehet pozitív az alábbi teszt, vagy csak nem megbízható?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi azoktól, akik Facelle vizeletsugaras tesztet használtak. Így utólag elég sok rosszat olvastam róla, úgyhogy 2-3 nap múlva (amúgy is) újra tesztelek.
Dpo 11. napon ilyen lett a teszt:
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat! :)
#facelle #teszt #terhessegiteszt
2020. júl. 21. 20:47
14/26 anonim válasza:
11 dpo délutáni pisiből nekem ilyen volt, azóta 11 hetes vagyok.
15/26 anonim válasza:
2rdudgbkg6ysc2o3m8r2.jpg
Szia. Nekem ilyen lett nemreg, nem voltam terhes. Jol becsapott. Vennel masikat.
16/26 anonim válasza:
Utolsó, nem csapott be! Kemiaid volt!
17/26 anonim válasza:
Jó ez a teszt,ez halvány pozi,gratulálok! 😊 Nekem is ez lett legelőször pozi és már 20 hetes vagyok.
18/26 anonim válasza:
15-ös nem csapott be, szimplán volt egy kémiai terhességed. Terhes voltál, de nem fejlődött tovább.
19/26 anonim válasza:
Rózsaszínnek látom, szurkolok! :)
20/26 anonim válasza:
A kemiai terhesseget a digitalis is mutatta volna, mert azonnal elmentem egy masik tesztert, ami kiirta hogy nem vagyok terhes, es a sima facelle csik is negativ lett sajnos kb 15 perces elteressel. Szval nalam becsapos volt sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!