Akinek lombikhoz Gonal F-et írtak fel, milyen adagban kellett adni magának? Kellett emelni vagy csökkenteni az adagot és hányadik napig kellett ezzel szurizni?
A 3. napon kell kezdeni, de én úgy látom, hogy ha 150 NE-t kell adni, akkor csak a 9. napon elfogy, de leszívás később van. Számíthatok arra, hogy írnak fel még egy adagot leszívásig?
Nálatok hogy volt ez? Mik a tapasztalatok?
köszi az érdeklődést!
hétfőn megvolt a leszívás, 6 db petesejtem lett. nagyon izgulok, holnap kell telózni, hogy mi a helyzet velük és csütörtökön lesz a beültetés, ha minden ok lesz.
nagyon szurkoljatok!!!!!!!
végül 5 db érett petesejtem lett és ebből 4 megtermékenyített sejt indult fejlődésnek.
2-t ültettek vissza csütörtökön egy 10 és egy 8 sejteset.
nagyon nagyon szurkoljatok nekem! remélem minden rendben lesz.
Sziasztok!
18-as vagyok.
De régi kérdés ez már. Nekem akkor nem sikerült és még utána egy másik sem. Viszont 2012.nyarán spontán lettem terhes. és most itt mászkál a 10 hónapos kisfiam a szék alatt. Nagyon boldogok vagyunk, tervezzük a tesót. Reméljük rá már nem kell olyan sokat várni.
Kedves kérdező nálatok mi ujság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!