Akinek lombikhoz Gonal F-et írtak fel, milyen adagban kellett adni magának? Kellett emelni vagy csökkenteni az adagot és hányadik napig kellett ezzel szurizni?
A 3. napon kell kezdeni, de én úgy látom, hogy ha 150 NE-t kell adni, akkor csak a 9. napon elfogy, de leszívás később van. Számíthatok arra, hogy írnak fel még egy adagot leszívásig?
Nálatok hogy volt ez? Mik a tapasztalatok?
Nekem 2db 300NE-t írtak fel először. De mivel nekem sajnos végig napi 150-t kellet beadni, így felírtak még 2db-ot meg 2db 75NE-t. (11 napig kellett 150-et kapnom.)
De van, akinek csökkentik menet közben az adagját. Sajnos én kicsit nehezebben reagáltam a gyógyszerekre, így nem lehetett csökkenteni.
Nekem a leszívás is csak a 15. napon volt. Az utolsó adag gonalt a 12. napon kellett beadni.
Én 112-vel kezdtem a Gonalt és 225-re emelték fel közben, mert nem jól reagáltam. Emiatt a leszívás is jóval később volt, mint másnál.
Igen, neked is fognak még felírni Gonalt, ha elfogy.
köszi a válaszokat!
gondolom a 2. vizsgálatnál derül ki, hogy szükséges-e még.
ti éreztetek vmi mellékhatást a gyógyszerekkel kapcsolatban?
aluszékonyság, hasfájás, hányinger, ilyesmi?
1. vagyok.
Én semmi mellékhatást nem észleltem.
Sőt még csak nem is híztam tőle. (kopp-kopp-kopp)
a fáradtság, semmi szex nálam is megvan.
meg néha fáj a hasam, ill a petefészkem környékén....
de ez legyen a legkevesebb. a cél érdekében mindent.
jajj, nekem már most puffad a hasam, pedig még hol a leszívás...
egy ciklus alatt optimális esetben, lezajlik a folyamat. és van mensi is.
Mivel a 21. napon kell menned, gondolom long protokolod lesz, ahogy nekem is az volt. Maga a folyamat kb. másfél hónapig fog tartani (nekem kicsit hosszabb volt, mert nem reagáltam eléggé a hormonokra és emelni kellett az adagot). Először decapeptyl injekciót fogsz kapni, ami teljesen leállítja a petefészek működését. Közben meg fog jönni a mensi elvileg ugyanakkor, amikor szokott normálisan is (legalábbis nekem így volt), majd a ciklus 3. napjától - ha jól emlékszem - indul a stimuláció. Kb. 14. nap környékén leszívás, majd 3-5 nap múlva visszaültetés, és utána kb. 2 hét, mire kiderül, hogy sikerült-e. Drukkolok neked nagyon!
A kérdezőnek: én is puffadtam már a leszívás előtt is, úgyhogy nyugi, normális dolog ez, csak persze kellemetlen. Mikor mész ultrahangra? 2. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!