Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mi lehetett a ciklusom...

Ez mi lehetett a ciklusom 7-ik napján? Talán ovuláció?

Figyelt kérdés
Tegnap szeretkezés közben akkora mennyiségű nyálkás folyás távozott, hogy azt hittem párom elélvezett, ő pedig azt hitte,hogy megindult a mensim. Semmilyen szaga nem volt, nagyon nyálkás, szintelen volt, de tényleg őrült nagy mennyiségben. Ilyen még soha nem volt. Nem tudom mire gondoljak. Menstruációm késett 9 napot (eddig mindig pontos volt), és csak 2-3 napig tartott, kevesebb mennyiségű volt, mint a megszokott.
2010. aug. 3. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem volt közben orgazmusod?
2010. aug. 3. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, ez meg nagyon az aktus elejen volt, csak pozíciót akartunk váltani...(de mivel már 1 hete nem voltunk együtt, így nagyon élveztem, szinte orgazmus közel voltam, ahogy berakta). Miért kérdezed?
2010. aug. 3. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert állítólag a nők is tudnak ejakulálni. Az pont olyan, mint amit leírtál, állítólag a sima orgazmusnál sokkal jobb, és aki először érezte, általában meglepődött, kb. mintha picit bepisilt volna. Szóval ilyenkor tud valamilyen folyadék távozni.

De lehetett akár egy nagyon korai peteérésed is, és egy nyákdugó szerűség távozhatott.

Ezeket tippelem...csak ötlet:)

2010. aug. 3. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék egy váratlan pé-nek, mint egy különös orgazmusnak, mivel már 9 hónapja nem akar jönni a baba, és akkor az alapján pont jókor voltunk együtt :)
2010. aug. 3. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!