Ennyire eltérhet az ovuláció időpontja?
Figyelt kérdés
Minden hónapban a nyákból és középidős fájdalomból kb.napra pontosan tudtam mikor van peteérésem de a napokban voltam nőgyógyásznál uh.on és 3-4 nappal előbb van az ovum mint a fájdalom vagy a nyák alapján gondoltam volna...2020. júl. 18. 10:02
1/8 anonim válasza:
Mit mondott ami alapján erre kovetkeztetsz?
2/8 anonim válasza:
Nahát, ez fura. Még 1-2 nap oké, mert akkor ráfogja az ember, hogy az ovulációt követő folyadék irrtálja a hasfalat és az fáj, de 3-4 nap? Én most Lh teszttel ellenőriztem, nekem ovukor fáj.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta ciklus 10.napján hogy 3 nap max.és ovulalok(már 23mm.es tüszőt látott)
Én meg általában 16.napra gondoltam az ovut.
2020. júl. 18. 11:07
4/8 anonim válasza:
És amikor ezt mondta, akkor is a 16.napon fájt?
5/8 anonim válasza:
Mindig a 16. napon érzed? Mert simán lehet, hogy pont csúszott. Nekem is csúszik pár napot, volt már a 12. és a 17. napon is ovum.
6/8 A kérdező kommentje:
Az aktuális ciklusról van szó,tehát lehet simán hogy ez a ciklus rövidebb csak pont ez rövidebb és az összes többinél későbbre számoltam ovut?
Mindig a 14-16.napon voltunk együtt...és most tudatosult bennem hogy a 12.napon kellenne...
2020. júl. 19. 09:47
7/8 A kérdező kommentje:
Most a 13.napon este éreztem az ovut,12.napon együtt voltunk (tényleg jól mondta a nőgyógyász)...remélem így sikerül :)
2020. júl. 19. 09:49
8/8 anonim válasza:
Igy szerintem jókor voltatok együtt. A legbiztosabb az, ha menzesz utolsó napjától kétnaponta összebújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!