Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe esni csak úgy lehet,...

Teherbe esni csak úgy lehet, hogy az ondó a cervix-en belülre kerül?

Figyelt kérdés

Biológia órán és szexuális felv. órán a lényeget természetesen sosem mondják el csak annyit, hogy ne bsszál, akkor nincs baj.

hátöö bszni akkor is fogok a pasimmal, már 22 éves vagyok, 17 éves korom óta nem-szűz. még soha életemben nem szexeltem óvszer nélkül, de azért kíváncsi vagyok. ha az indó a vaginában van akkor nem lehet teherbe esni ugye? ahhoz át kell folynia a cervix-en...

Bocs a kérdésért, lehet, hogy hülyeség, de hiába pesti gimi, ilyenről szó se volt :(

2020. júl. 16. 22:45
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
méhnyak na :S nem jutott eszembe :D
2020. júl. 16. 22:47
 2/19 anonim ***** válasza:
Igen, be az utherusba(méh), majd a petevezetőbe, ahol legfeljebb 72 órája megért petesejttel kell találkoznia. Miután a cevix ilyenkor nyitott, ez aránylag könnyen megy. Hogy csak a vagináig jusson, az elég ritka.
2020. júl. 16. 22:52
 3/19 A kérdező kommentje:
de ha a psim elélvez bennem miközben én lovagolok rajta és a makkja van csak bent a hüvelyben, akkor a kifele folyó ondó nem nagyon kerül be a méhbe. kivéve, ha erőteljesen "spriccel" az ondó.
2020. júl. 16. 22:53
 4/19 anonim ***** válasza:
72%
Azért írtad latinul vagy nem tudom milyen nyelven, hogy okosabbnak tűnj? 🤨
2020. júl. 16. 22:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
:DDD Hát, a petesejt nem jön ki érte, az biztos :D
2020. júl. 16. 23:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, tök mindegy, hogy tövig tolja beléd, vagy csak a makk negyede/fele van benned, ha nem húz gumit, akkor terhes lehetsz.
2020. júl. 16. 23:01
 7/19 A kérdező kommentje:

Figyelj. így jegyeztem meg. Ha így tanítják nehéz magyarul is tudni.

megjegyzem, ha nőgyógyászhoz mész akkor ő is latinul fogja mondani. Ez nem okosság.

2020. júl. 16. 23:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
És azt nem tanították meg, hogy csak egy része folyik ki az ondónak, a többi meg vándorol felfelé? Teljesen mindegy, mennyire van benned egy farok, teherbe eshetsz.
2020. júl. 16. 23:22
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem biztosan tudod, csak nem gondoltad végig, ezért leírom: A ondó hím ivarsejtekből áll. Ezek olyanok mint a nagyon pici egysejtű élőlények, egy fej résszel és egy ostorszerű farok résszel rendelkeznek, amivel haladni is tudnak.

Tehát ha a hüvelyed nyálkahártyájára kerül az ondó, az nem marad meg ott egy helyen, hanem bizony elindul a méhed felé.

Természetesen akkor van a legkönnyebb dolguk, akkor kell a legrövidebb utat megtenniük a petefészkedig, a hanyatt fekszel, és a párod közvetlenül a méh-szájadra spricceli az ondóját.

De abban az általad leírt lovagló pózban is feltalálják magukat, és felúszhatnak a méhedig.

Szoktak ilyenkor éppen ezt megelőzendő, gyors hüvely öblítést alkalmazni, de sajnos nem biztos a módszer, teherbe eshetsz akkor is.

2020. júl. 16. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
95%

"Szoktak ilyenkor éppen ezt megelőzendő, gyors hüvely öblítést alkalmazni, de sajnos nem biztos a módszer, teherbe eshetsz akkor is."

Csak a hímivarsejthez hasonló "egysejtű" élőlények csinálnak ilyet, mert mire kiér a mosdóba, már a méhében van a cucc, onnan nem mossa ki.

2020. júl. 16. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!