Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetesen a cervix hossza...

36 hetesen a cervix hossza 35mm. Kulsoleg tolcserkepzodes szeruen nyitva. A baba sulya 3434gr. Vajon mennyi idom lehet még hátra a szülésig?

Figyelt kérdés

Csak kivancsisagbol szerintetek ezek az adatok alapjan mennyi lehet még vissza? Most leszek hetfon 37 hetes.Mar nagyon jo lenne ha meg erkezne a kislegeny.Mivel a lanyom 5kg feletti baba volt a 41.hetre..

Viszont nala neztek huvelyit tobbszor. Most pedig még nem neztek semmit sem uhn kivul..

2018. aug. 24. 16:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

BPD 91mm

HC 324mm

AC 350mm

FL 70.7mm

🤔 hm..doki szerint barmikor johet de ez a barmikor orjito egy varakozas. Csak azert is mert 1 ul vagyok a 3 eves lanyommal..parom 3szakba 40perces utra dolgozik es senki segitsegem..szoval nagyon nagy az izgalom mar😟😞

2018. aug. 24. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerinted ezekből az adatokból meg lehet mondani? Elárulom: nem. Max a Jóisten tudja, mikor fogsz szülni. Lehet holnap, lehet, hogy 4 hét múlva. Majd kiderül.
2018. aug. 24. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerinted honnan tudna barki hogy te mikor fogsz szulni???? Komolyan mondom tudtok olyanokat kerdezni hogy hihetetlen:D ne sertodj meg de ha a doki mondta is.hogy barmikor johet akkor mit varsz? Ha valaki azt irja hogy holnap reggel hetkor szulsz kkor megnyugszol vagy mi?
2018. aug. 24. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Atyauristen😅

Latom felre ertettuk egymast.. sorry ha felreerthetoen irtam valamit!:/

Nem ugy szantam a kerdest hogy na most mondja meg valaki melyik nap jon a baba😂😓

Hanem hogy kb mennyi lehet igy még vissza az adatok alapjan leginkabb a cervix hossza miatt..nyilvan tudom hogy napra percre pontosan nem lehet megitelni!!!!!!! Tisztaba vagyok vele hogy akarmikor johet..

2018. aug. 24. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:

"Hanem hogy kb mennyi lehet igy még vissza "

Értjük a kérdésed, nem vagyunk hülyék. De mint mondtuk, NEM LEHET MEGMONDANI. KÖRÜLBELÜL SEM.

Lehet, hogy 2 nap, lehet, hogy 4 hét.

2018. aug. 24. 18:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahogy elnezem masok is tettek fel eleg hasonlo kerdeseket megse leszedtek a fejuket hanem probaltak tapasztalatot adni esetleg vagy valami ertelmesebb valaszt!😑
2018. aug. 24. 18:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor ugy mondom leginkabb a TAPASZTALATOKRA LENNEK kivancsi!

Kinel volt ennyi idossen hasonlo adat kb mire indult meg nala a baba..illetve tobbedszer szulesnel pl mennyit vajudott stb stb..

2018. aug. 24. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:
3as.vagyok....szerintem nem a 2.nak meg nekem van szovegertesi problemam:D ugylatom a kerdezo a sajat ertelmetlen hulyeseget magyarazza el haromszor:D segitek...nezz ki az ablakon ha latod a holdat.meg nem szulsz...ha nem akkor.se...na
2018. aug. 24. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondaná el vki a saját talasztalatát, ne hasonlîtsd magad hozzá, mert lehet, hogy Neked totàl más lesz.

Szóval nyugi, érkezhet hamarosan de 40. hétre is.

2018. aug. 25. 08:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ebbol tenyleg nem lehet semmire sem kovetkeztetni.

Tudod, nekem 3 ujjnyira nyitott mehszajjal nem indult meg magatol a szules, kiiras korul inditas lett belole.

Nekem felidosen mar nyilt a mehszaj (akkor neztek eloszor) es 30 hetesen mar 2 ujjnyira volt nyitva es rovidulve.

A 35 mm egyebkent nem rovid ennyi idos terhesen, gyakorlatilag nirmalis, tobbedik babaval pedig az is normalis, ha tolcserszeruen nyitva van viszonylag hamar. Sokan pl tobbedik terhessegnel 2100-rol kezdik eleve es meg csak nem is jelent ez koraszules gyanut sem.

Konkretan nekem a zart, 3000-es mehszajas terhessegem 7 oras szulessel vegzodott 39 hetesen ugy, hogy az elso 3 oraban zart voltam meg fajas nelkul (csak a viz folyt el).

A 3 ujjnyi mehszajjal meg inditani kellett burokrepesztessel, oxitocinnal, mert magatol nem indult. Szerintem tul is vittem volna...

Magy baba ude, vagy oda, ha nincs egesszegugyi oka, akkor probalj meg lazitani, mert gyakorlatilag heteid vannak hatra.

Olvastam en mar masik kerdesedet is a mult heten, vagy par napja. Tenyleg engedd el ezt a “hamar szulni akarok” dolgot es kosd le magad valamivel, mert lehet, hogy meg sokat kell varni, persze az is lehet, hogy holnap beindul.

De igy csak magadat kinzod.

2018. aug. 25. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!