Ha még van hátra 6 hét és a hasam és nyomódik a "kijárat" felé a buksijával, akkor mit tudok tenni, hogy minél tovább maradjon odabent?
?
Ugye tudod,hogy a szülés nem arról szól,hogy a gyerek a fejével kinyomja magát?
Teljesen normális érzés. A babád nő, egyre nagyobb. Egyre kevesebb ott bent a hely neki. Kicsot később majd fogod érezni, hogy a bordáid alá is bebújik. Ez még nem azt jelenti, hogy egy nagyobbat rug és már félig kint is lesz....kirúgja magát.
Nyugi, bent fog maradni amíg kell
Nekem sokszor olyan érzésem volt mintha a feje már a kijáratnál lenne, le sem tudtam olyankor rendesen ülni, végül úgy kellett kifüstölni...
Max annyit tehetsz hogy összezárod a lábad 😁
Ez ilyen, nem kell aggódni
Hidd el, hogy nem fog csak úgy kipotyogni. 2.vagyok.
Egyik nap olyan érzésem volt mintha a méhszájam teljesen lent lenne és mintha ki is akarna bújni...erre a heti vizsgálaton az orvos jót nevetett...azt mondta alig éri el a méhszájat, hogy vizsgálja meg zárva van e. Úgyhogy lehetnek ilyenkor furcsa érzések. Tényleg, nyugodj meg. Ha meg nem, akkor önmagad megnyugtatásáért menj el az orvoshoz.
Kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!