Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a one...

Mit gondoltok erről a one step tesztről?

Figyelt kérdés

Ma kellene megjönnie. Elvileg 10-es erősségű. Először tiszta rózsaszín volt az egész, csak a kontroll csík látszott. Azt gondoltam ez tuti negatív! Ott hagytam a fürdőben, később amikor rápillantottam, ezt láttam...

[link]

2020. júl. 16. 08:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Gyanús. Vennék másik tesztet, mert tuti nem bírnám ki :P
2020. júl. 16. 08:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Az lesz. De már csak holnap reggel csinálom meg. Bár megöl a kíváncsiság. 😅
2020. júl. 16. 08:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Helyes. Hátha erősödik. Majd írd meg :)
2020. júl. 16. 08:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos az ovulációd és jó lenne a teszt, akkor a 10-es erősségű azért már pozitívnak hat időn belül. Persze ha a fogantatás nem tuti, akár "késésnél" is lehet nagyon kis haloványka. Amúgy one stepet soha nem használtam, de vélemények alapján nem alapoznék rá... Inkább tesztelj ritkábban, facelle csík olcsó és általában megbízható, nekem 11-12. dpon már egyértelműen mutatta.
2020. júl. 16. 09:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a one step 10-es teszt nem várt napján halványabb volt mint a tied... ellenben a kevésbé érzékeny x-epil sokkal szebben mutatta, ami kissé nevetséges. Szerintem terhess vagy, de a holnapi teszt majd igazolja :)
2020. júl. 16. 09:53
 6/14 gyak.kérd. ***** válasza:
100%
Szorítok :)
2020. júl. 16. 11:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, de még nem élem bele magam. Kicsit furi volt ez a teszt. Na majd holnap, vagy holnaputan csinálok egy újat, ha nem jön meg addig. 😊 Mindenképpen írok még, mi lett. Olyan olcsó volt ez a one step, lehet ez a baj. 😅
2020. júl. 16. 12:49
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Ez nagyon pozi

Nekem a predictor leugrott akkor volt ilyen

2020. júl. 16. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez a fajta one step tök jó teszt. Én is ezt használtam. A teszted pozitív, csak az a kérdés, időn túl lett-e ilyen, vagy esetleg még időn belül. Nekem 13.dpo-n délután már halvány, de egyértelmű pozitív lett. Esetleg most ne igyál 2-3 órán keresztül, és utána tesztelj még egyet, ha nem bírod ki reggelig.

Szorítok! 🍀

2020. júl. 16. 14:29
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki! Itt az esti facelle!

[link]

😍😍

2020. júl. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!