7. dpo-n pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen hamar? Minden rendben volt vagy méhenkívüli lett? Az ovu időpontja biztos, UH + teszt.2020. júl. 15. 17:09
11/19 A kérdező kommentje:
Azóta napról napra gyengült a teszt, holnap kell megjönnie, most már alig látszik a csík. :( Szerintem rossz helyen akart megtapadni, bár csomó más oka is lehet. Köszi a válaszokat!
2020. júl. 20. 12:04
12/19 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező!
Sikerült végül a baba?
13/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, 1-2 nap kesessel megjött :(
2020. aug. 7. 14:39
14/19 anonim 

válasza:

Sajnálom :(
Szorítok, hogy minél hamarabb sikerüljön.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy 😊
2020. aug. 7. 15:53
17/19 A kérdező kommentje:
Azóta 24 hetes terhes vagyok. ☺️☺️ Volt még néhányszor halványabb teszt, de olyankor mindig megjött végül.🤷♀️ Amikor terhes lettem, napról napra látványosan erősödött 🙏
2022. szept. 12. 14:02
18/19 anonim 

válasza:

Gratulálok😍😍volt valami oka, vagy mi segített, hogy végül sikerült? Májusban próbálkoztunk először, végül elment sajnos korán (kémiai terhesség). Azóta pedig rettegek, viszont tudom, hogy még az elején járunk, de olyan jó sikertörténeteket olvasni…
19/19 A kérdező kommentje:
Nekünk végül inszeminációval sikerült, hormonálisan fel volt építve a ciklus, progeszteront szedtem a 13. hétig, szerintem ez segített. Kortól függően érdemes lehet 6 hónap után elmenni egy alaposabb kivizsgálásra. Én már 35 éves vagyok, így nem szerettem volna sokat várni. ☺️
2022. szept. 13. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!