Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7. dpo-n pozitív teszt?

7. dpo-n pozitív teszt?

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen hamar? Minden rendben volt vagy méhenkívüli lett? Az ovu időpontja biztos, UH + teszt.
2020. júl. 15. 17:09
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2020. júl. 15. 17:11
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Ilyet még nem láttam és ultragyors beágyazódás lehetett, de egy egyértelműen pozitív, az meg tök mindegy, hogy másnak mikor lett:-)
2020. júl. 15. 17:15
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Fuu szerintem ez nagyon ritka. Még legalább 1 hét kéne, hogy tényleg biztosat mutasson, viszont ez elég egyértelmű.

Csak annyit tudok írni, hogy majd kiderül. Esetleg csinalhatsz egy clearblue-t is, az még mutatja, hogy kB hány hetes lehetsz.

2020. júl. 15. 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Ezer éve olvasom a gyakorit, de 7dpo-s pozit még nem láttam. Minden esetre ez olyan korai, hogy akármi is lehet, még ezt nem venném közel se biztosra. Sok szerencsét, nekem 11. dpo-n ennél halványabb volt, pedig már az is ritka XD Hajrá!
2020. júl. 15. 18:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9.dpo délután volt ilyen tesztem, sőt ugyanez a fajta.
2020. júl. 15. 21:45
 6/19 anonim ***** válasza:
Szurke a csik. Szaradasi xsikos a teszted. 1 het mulva ujra csinalnek wgyet.
2020. júl. 16. 08:32
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként nemrégiben volt itt valaki 9. dpo-n ugyan ilyen lett a predictor neki, aztán egy nap késéssel megjött. Nem vagyok orvos, de simán lehet valami oka annak, ha ilyen iszonyat korán van egy szürkés második csík a teszteken.... Ez annyira korai, hogy általában ilyenkor még be sem fejeződött a beágyazódás. Azonban a 10-es tesztek valamiért reagálnak valamilyen formában. Ugye sokan milliószor elmondják, de még a dokik is, hogy mensi kimaradás után teszteljen az ember. Ennek egyetlen oka van, mégpedig, hogy a legtöbb terhesség amiről nem is tudunk mensivel meg is szakad. A 10-es tesztek viszont vígan mutatján nem várt napja előtt. Ellenben a 25-ös teszt csak akkor mutatja, ha tényleg megfelelő minden. A legnagyobb marhaság volt a 10-es teszteket piacra dobni. Semmivel sincs előrébb senki, ha 5 nappal hamarabb tudja az ember. Komolyan, az csak 5 nap, aztán hátravan még 40 hét... Progi pótlást is akkor kell kezdeni, ha elmaradt a mensi és pozi a teszt.

10-es teszt miatt mindenki orrba szájba tesztel, ha kell ha nem ideje korán, aztán jön a becsapott a teszt, meg szar a teszt mondatok sokasága.

Mi is 7 évet vártunk a csodánkra, én is teszteltem korán, kemény két nappal hamarabb minden ciklusban, majd mikor terhes lettem egyértelmű volt a 11 dpo-n is és a 25-ös teszt is pozitív lett. Erős tüneteim voltak, ezért mertem annyira korán tesztelni, előtte 7 évben olyan soha nem volt. Szóval türelmesnek kell lenni, és nem éri meg korán tesztelni, mivel simán megjöhet a mensi. Ha késik egy napot akkor kell tesztelni és baba esetén szinte biztos, hogy pozi lesz, persze csak, ha tudja az ember az ovu napját. Ha pedig nem tudja, akkor lehet később pozi a teszt, mert a nem várt napj ais később lenne.

2020. júl. 16. 09:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, h száradási csík, ennyire erőset sosem láttam még. Kémiai terhesség persze lehet, figyelni kell, erősödik-e. Drukkolok!
2020. júl. 16. 10:54
 9/19 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy száradási csík. :D

Ez egyértelmű pozitív.

2020. júl. 20. 10:30
 10/19 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2020. júl. 20. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!