Szerintetek mennyi az esély hogy teherbe estem és honnan tudhatom hogy volt e ovum?
Leszögezném, hogy nincs tervben baba, de ha mégis terhes vagyok se okoz problémát... csak az időpont nem megfelelő lenne. (26N)
Második ciklusom mióta abba hagytam a tablettát.
Ciklus 10. Napján voltunk együtt amikor védekezés nélkül voltunk, belém Nem élvezett, de a hüvely bemenetelemnél ment el.
Gyógyszer előtt mindig éreztem ha épp ovulálok, előző hónapban is éreztem a szurkálást, ciklus 20.napján volt ovum rá két hétre mensi. 33 napos volt az a ciklus.
Most nem éreztem ovulációs fájdalmakat, nyákom nem az igazi, előző hónapba se volt az igazi de ovu környekén mintha vizesebb lett volna.. de a tojásfehérjés nyák nem volt. méhszájam kemény és közel van.
9. Napján voltam dokinál aki látta hogy a bal petefészkem a domináns és rendben van.
10. Napján néztem, sűrű és krémes, most is krémes de talán vizesebb de mint ahogy mondtam nem az igazi, gondolom gyógyszer után idő kell neki, hogy rendeződjön.
Kérdésem tehát hogy szerintetek mennyi az esély, hogy olyan nyákkal, előváladékkal teherbe essek? És hogy honnan tudom, hogy volt e ovum? Azon kívül, hogy várom, hogy megjöjjön valamikor...
Köszi nektek! :)
Na meg ugye ciklus elején a krémes sűrű nyákomba nem is maradnak meg a spermiumok, mint a tojásfehérje nyákban.
Meg úgy alapból a tojásfehérje nyák jó nekik. (Vagyis én így gondolom)
Totál nem értem...
Ma délelőtt néztem a méhnyakam és fentebb volt és puha...tegnap meg lentebb és kemény... :S Nyákom az nagyon kevés.
Most akkor ez mit jelentene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!