Ha 4mm-es cisztám van (pcos) mennyi esély van arra, hogy teherbe estem?
Az az egy cisztád van?
Leírod, h vettél ovutesztet, de azt nem, mit mutatott, mikor menstráltál stv.
Julius 28-tól volt az utolsó mensim. 7 napig tartott.
Az ovu teszt azt mutatta,hogy lehet próbálkozni, de valószínű, hogy később kezdtem el a tesztelést mert utána már halványabbak voltak a tesztek.
Igen, ez az egy kis ciszta van.
Egy ciszta nem PCOS. PCOS-nél sok apró van, amik meg te technikailag nem ciszták, hanem meg nem érett és ezáltal visszamaradt tüszők.
Keress egy normális orvost! Elmondtad, hogy gyereket szeretnétek és fogamzásgátlót mondott??? Jól értem?
Keress másik orvost. Egy ciszta nem pcos. Egyébként cisztával lettem terhes, a 12. hétre felszívódott.
Aviva torna, sok gránátalma, cukor kerülése sokat segíthet.
Július 28 hat hete volt. Terhességi tesztet csináltál? Hány naposak a ciklusaid?
Az orvosod idióta, keress masikat.
Sok mindennel nem vagy tisztában és az orvosod is egy hülye így a leírtak alapján...
Először is, utána jártál mi miatt nem rendszeres a mensid? Voltál vérvételen?
Ha ennyire hosszúak a ciklusaid, simán lehet, hogy későn van, vagy egyáltalán nincs peteérésed (márpedig anélkül nehéz lesz teherbe esni).
Egy ciszta önmagában nem akadály, nagyobb aggodalomra ad okot a hosszú, rendszertelen ciklus.
A helyedben keresnék egy jó nőgyógyászt, hüvelyi uh-n megnézetném, hogy valóban csak 1 ciszta van-e, kérnék vérvételt, illetve terheléses cukormérést, lehet amiatt rendszertelen a mensid mert IR-ed van, vagy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően.
(a teherbeeséshez a kétnaponta történő együttlét ajánlottabb, nem a mindennapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!