Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 4mm-es cisztám van (pcos)...

Ha 4mm-es cisztám van (pcos) mennyi esély van arra, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretnénk babát. Mivel a mensim nem rendszeres vettem ovu tesztet. Vasárnaptól vasárnapig minden nap együtt voltunk. Mennyi esély van rá? A ciszta miatt félek, hogy semmi. Orvosnál voltam,elmondtam mit szeretnénk de a fogamzásgátlón kívül semmit sem mondott. 😔
2019. szept. 9. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Az az egy cisztád van?

Leírod, h vettél ovutesztet, de azt nem, mit mutatott, mikor menstráltál stv.

2019. szept. 9. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Julius 28-tól volt az utolsó mensim. 7 napig tartott.

Az ovu teszt azt mutatta,hogy lehet próbálkozni, de valószínű, hogy később kezdtem el a tesztelést mert utána már halványabbak voltak a tesztek.

Igen, ez az egy kis ciszta van.

2019. szept. 9. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy ciszta nem PCOS. PCOS-nél sok apró van, amik meg te technikailag nem ciszták, hanem meg nem érett és ezáltal visszamaradt tüszők.

Keress egy normális orvost! Elmondtad, hogy gyereket szeretnétek és fogamzásgátlót mondott??? Jól értem?

2019. szept. 9. 14:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, jól. Minden alkalommal mikor megyek és mondom,hogy keressünk megoldást fogamzásgátlót akar írni. :(
2019. szept. 9. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik orvost. Egy ciszta nem pcos. Egyébként cisztával lettem terhes, a 12. hétre felszívódott.

Aviva torna, sok gránátalma, cukor kerülése sokat segíthet.

2019. szept. 9. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Július 28 hat hete volt. Terhességi tesztet csináltál? Hány naposak a ciklusaid?

Az orvosod idióta, keress masikat.

2019. szept. 9. 14:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom így pontosan mert mikor hogy van mensim. Ezért is vettem az ovu tesztet. Még nem. Várom a vasárnapot, hogy leteljen az első próbálkozástól számított 2 hét. És majd akkor tesztelek egyet.Új orvosom már csak külföldön lesz.Csak kíváncsi voltam mennyi reményt fűzhetek hozzá. 😔
2019. szept. 9. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindennel nem vagy tisztában és az orvosod is egy hülye így a leírtak alapján...

Először is, utána jártál mi miatt nem rendszeres a mensid? Voltál vérvételen?

Ha ennyire hosszúak a ciklusaid, simán lehet, hogy későn van, vagy egyáltalán nincs peteérésed (márpedig anélkül nehéz lesz teherbe esni).

Egy ciszta önmagában nem akadály, nagyobb aggodalomra ad okot a hosszú, rendszertelen ciklus.

A helyedben keresnék egy jó nőgyógyászt, hüvelyi uh-n megnézetném, hogy valóban csak 1 ciszta van-e, kérnék vérvételt, illetve terheléses cukormérést, lehet amiatt rendszertelen a mensid mert IR-ed van, vagy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően.

(a teherbeeséshez a kétnaponta történő együttlét ajánlottabb, nem a mindennapos)

2019. szept. 9. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
ha beszélsz angolul nagyon ajánlom neked a Period Repair Manual címü könyvet
2019. szept. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!