Perdicator early időn túl lett 2 csíkos?
Tudom, időn túl nem számít, de eddig sosem jött ki a második csík, időn túl is hómező volt. 12. dpo-n vagyok. Már egy éve próbálkozunk. 2 nap múlva kell megjönnie, ha késik csak akkor csinálok új tesztet. És persze ezt attól még negatívnak veszem. Csak érdekelne, hogy másoknál ebből lett-e még pozitív a végén?
Plusz kérdés: A 12. dpo-n már kellene mutatnia a tesztnek valamit? (Az ovu napja tuti, hőgörbe és lh teszt alapján).
Nekem volt, pont ilyentájt. Megjött, de talán más volt a menstruációm, fájdalmas, erőteljes és darabos. Nem tudom hogy egy félresikerült korai terhesség volt, vagy egyszerűen véletlen egybeesés.
A következő hónapban viszont teljesen biztosan teherbeestem, és akkor a 12. dpon időn belül egyértelmű pozitív lett a 10-es facelle (predictorral nem próbálkoztam). Szóval kezeld negatívként egyelőre, max. pár nap múlva újra tesztelsz.
Mennyire lett pozitív?
Kívánom, hogy ne legyen igazam,de ez egy nagyon jó teszt. Már régen erős pozitív lenne, ha nem száradási csík lenne.
Persze előfordulhat, hogy épp kevésbé volt koncentrált a vizelet.
Nekem anno a facelle majdnem leugrott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!