Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok hasonló cipőben?...

Voltatok hasonló cipőben? Nyaggattak már a baba témával?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, szerintem még bőven fiatal. Bár minden vágyam egy baba de ez már megőrít amit az anyósom csinál. Minden alkalommal nagy boci szemekkel kerdore von, hogy terhes vagy már???????? Mikor lesz baba????? Nem jön a baba???? Egyébként most vagyunk túl az első hónapon. 2 nap múlva kéne megjonnie de most be is stresszeltem. Hogy ha megjon egy részt csalódott leszek, másrészt megrosszabbul fognak esni ezek a kérdések.
2020. júl. 10. 21:16
1 2
 11/11 khniki ***** válasza:

Tőlem anyukám kérdezte folyton, mikor már probálkoztunk. Ha zavar, finoman probáld vele megbeszélni, hogy majd szóltok, ha sikerül, ne kérdezgessen, mert bestresszel.

Biztos nem szándékosan bosszant, csak ő is varja mar a kisunokát. :)

2020. júl. 11. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!