Valakinek volt/van hasonlo tapasztalata?
Sziasztok.
4napja kesik a menzeszem , elso nap kesesnel a teszt negativ lett.
Azota meg nem teszteltem, varni szeretnek meg egy kicsit,hogy barmi is az eredmeny az biztos legyen.
Viszont eszrevettem ,hogy rengeteget pisilek. Gyakorlatilag ezen kivul mas "tunetem" nincs is , de mar a korulottem levoknek is feltunt,hogy mennyit jarok a mosdoba. Felfazva nem vagyok.
Azert kerdezek ra erre mert az egyik helyen azt olvasom,hogy ez a terhesseg vegere jellemzo, mas helyeken meg ,hogy az elso tunetek koze sorolhato.
Szoval ha van koztetek olyan akinek igy kezdodott a dolog es szivesen megosztana , en nagyon kivancsi vagyok ilyen tapasztalatokra 😁😁
Nálam alkalmanként a mensit megelőzi a sok pisilés, főleg az elmúlt fél évben.
DE mikor terhes lettem akkor is sokat jártam az elején.
Nem csak a terhesség végére jellemző. Természetesen az elején a hormonok megemelkedése, változása okozza, mindneki másképp reagál a hormonokra, pl ezért van, hogy valaki végig hány, valaki meg nem, ugyan ez a pisilés. A végén meg már a nagy magzat. Rúg, fordul, ráfekszik a hólyagra meg minden másra :D
Szóval sajnos ennyiből még nem lehet terhességre következtetni, de 1 hét késésnél már biztosat mutat a teszt. Ha terhesség miatt jársz sokat pisilni, akkor a teszt is mutatni fogja.
Épp olyan sokat pisiltem akkor, mikor terhes voltam, mint mikor nem voltam. Mensi előtt vizet tart vissza a szervezeted, emiatt a sok pisilés.Bé
Bármelyiktől lehet.
4 nap késés, még semmi.
Viszont ha valóban az lennél,már ki kellene mutatnia a tesztnek. Nem akarlak elszomorítani,de sztem meg fog jönni a mensid.
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Sajnos negativat teszteltem tegnap reggel , de azota sem jött meg ugyhogy doki lesz belole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!