Szerintem terhes vagyok. Nem tudom, mert még nem teszteltem, nincs különösebb tünetem, sőt, még nem is késik (holnapra nem várom), mégis így érzem. Lehetséges?
Ugyanakkor nem nagyon merem már beleélni magam a rengeteg csalódás után (több, mint két éve nem védekezünk, volt már, hogy 10 napot késett...).
Mi lehet? Csak nagyon reménykedem, vagy volt már így más is, hogy egyszerűen csak érezte, és tényleg terhes volt?
Tudom mit erzel , ugyanez a helyzet nalunk is , ket es fel eve nem vedekezunk , es azota velem is szorakozik a mensi nekem is volt olyan hogy 36-42 napra jott meg , persze a sok remenykedes , csalodas , siras ....es mindennek a tetofoka mikor szinte hetente felhiv egy kedves ismeros hogy babat var , van aki egyik nap eltervezi masnap mar terhes
en mar rengeteget csalodtam a tesztekben ezert felfogadtam soha tobbe nem tesztelek , jovo honapba inszemre megyunk
Sajnálom, hogy nektek sem megy könnyen, de remélem, sikerrel jártok végül! :)
Én mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a holnapra, jelenleg az esélytelenek nyugalmával, ugyanakkor mégis ezzel az érzéssel várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!