Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintem terhes vagyok. Nem...

Szerintem terhes vagyok. Nem tudom, mert még nem teszteltem, nincs különösebb tünetem, sőt, még nem is késik (holnapra nem várom), mégis így érzem. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Ugyanakkor nem nagyon merem már beleélni magam a rengeteg csalódás után (több, mint két éve nem védekezünk, volt már, hogy 10 napot késett...).

Mi lehet? Csak nagyon reménykedem, vagy volt már így más is, hogy egyszerűen csak érezte, és tényleg terhes volt?

2010. aug. 2. 13:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagyis persze érzek dolgokat, amiket tünetként is kezelhetnék (néha émelygés, falásrohamok, fura érzés a méhem körül, mellfeszülés), de a fenti okból (a sok csalódás miatt) már nem merek ezeknek sem nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Vagy tünet, vagy nem.
2010. aug. 2. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudom mit erzel , ugyanez a helyzet nalunk is , ket es fel eve nem vedekezunk , es azota velem is szorakozik a mensi nekem is volt olyan hogy 36-42 napra jott meg , persze a sok remenykedes , csalodas , siras ....es mindennek a tetofoka mikor szinte hetente felhiv egy kedves ismeros hogy babat var , van aki egyik nap eltervezi masnap mar terhes

en mar rengeteget csalodtam a tesztekben ezert felfogadtam soha tobbe nem tesztelek , jovo honapba inszemre megyunk

2010. aug. 2. 13:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nektek sem megy könnyen, de remélem, sikerrel jártok végül! :)

Én mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a holnapra, jelenleg az esélytelenek nyugalmával, ugyanakkor mégis ezzel az érzéssel várom...

2010. aug. 2. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Remélem babás vagy, kérlek mindenképp írj.
2010. aug. 2. 16:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2010. aug. 2. 23:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát... nem tudom, nem tudom. Kb. 2 óra telt el a teszt elvégzése óta, először határozottan negatívnak tűnt, most viszont rettenetesen halványan, szabad szemmel alig láthatóan, de ott van a tesztcsík is... Jelenthet ez valamit? Hogy fogom kibírni a következő 48 órát a tesztismétlésig? :)
2010. aug. 3. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:
szia! na teszteltél ma?? drukkolok ám nagyon neked, csak most jutottam géphez!
2010. aug. 5. 14:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm, de sajnos haszontalan... tegnap végül is megjött. Ilyenkor nem tudom, mit gondoljak.
2010. aug. 5. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
fel a fejjel! a köv hónap majd a tietek lesz! Egyébként az én véleményem az, h az a tesztet nega volt!Túl soká jelent meg az a halványa csík! Kitartás! Megy majd a gólya!
2010. aug. 5. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!