Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ennyi missed ab...

Miért van ennyi missed ab mostanság?

Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan ismerősöm akinek ne lett volna missed abja. Miért? Én annyira félek, hogy velem is ez lesz, vagy méhen kívüli.
2020. júl. 4. 10:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Cikkek szerint...

Ok, cikkek, de az én életemet ne cikkek határozzák már meg. Egyének vagyunk attól, hogy a cikkek vonnak egy nagy átlagot. Ha nem kapok injekciót, mert a cikkek szerint az első trimeszterben nem alakul ki immunizacio, később pedig nem tudok egészséges gyermeket világra hozni, akkor menjek a Jóistenhez panaszra?

2020. júl. 5. 11:57
 22/23 anonim ***** válasza:

Tudod, a tudomány nem "azt gondolom" dolgokon alapul, hanem bizonyítékokon.

Mint mondtam egyébként, bizonyított terhességnél adnak.

De nyugodtan bemehetsz menzesz alatt egy negatív teszttel az orvoshoz, hogy de neked tegnap még halvány pozitív volt, sehol nem fognak anti-d-t adni.

2020. júl. 5. 12:05
 23/23 anonim ***** válasza:

De nehéz lett volna mar először azt írni, igazad van, kora terhességet írtam.

Tudod, mivel én nem vagyok szakértő, csak egy érintett, így konzultálok az orvosommal. És az én orvosom nem ilyen lekezelő stílusban adja elő.

2020. júl. 5. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!