Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ennyi missed ab...

Miért van ennyi missed ab mostanság?

Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan ismerősöm akinek ne lett volna missed abja. Miért? Én annyira félek, hogy velem is ez lesz, vagy méhen kívüli.
2020. júl. 4. 10:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kémiai terhességnél nem lesz ilyesmi. Nem is adnak ellenanyagok, ha csak a teszt volt pozitív, de UH-n nem látszott terhesség.
2020. júl. 4. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:

Oh, dehogynem.

Gondolj bele, van egy pozi teszt, anyuka nem megy orvoshoz, mert vár a betöltött 6 hétre. De a vizsgálat előtt elönti a vér. Mire beér a kórházba, a magzat elmegy, az uh nem mutatja. De anyuka kap injekciót.

2020. júl. 4. 19:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha volt bizonyított terhesség, akkor. Ha volt egy halvany pozitív tesztje elmondása szerint és késett pár napot a menzesze, és mire kórházba megy a tesztje is negatív, akkor nem kap. Mert nem is kell.
2020. júl. 4. 20:47
 14/23 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem vagy orvos 🤣
2020. júl. 4. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es. Nem feltétlenül azért van műtét, mert nem várják meg. Nekem 2,5 hét alatt nem indult be a vetélés, Németországban tablettát kaptam a műtét előtt, ami csak a méhszájat gyengítette el. A másik, hogy lehet elindul, de nem fejeződik be, akkor is műtéti beavatkozással zárul a történet. És ami a másik, hogy nem mindenki van arra felkészülve, hogy azzal az abortummal találkozzon...
2020. júl. 4. 22:00
 16/23 anonim ***** válasza:

De képzeld el orvos vagyok. És nem tudom feltűnt-e, de úgy látom nem, hogy kémiai terhesség ről beszéltem. Kémiai terhesség = halvány pozi teszt aztán pár nap késésnél egy normál menzesz. Mire az ember bemegy a kórházba, nem látnak semmit és negatív a teszt. És ilyenkor nem adunk anti-d-t, hiába gondolod, hogy igen.

Nyilván egy 6-8-10 hetes terhesség befejezése más, de kémiai terhességnél nem adunk. Bizonyítani se lehet, csak a nő állítja hogy pozitív volt a tesztje.

2020. júl. 5. 08:55
 17/23 anonim ***** válasza:
2020. júl. 5. 09:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor olvasd el, hogy mit írtál: nem kémiai terhességet írtál.

Kora terhességet írtál.

A másik, lehet, hogy te ilyen könnyen veszed a dolgot, de lehet, h nem így tennél, ha te is ilyen cipőben lennél.

2020. júl. 5. 09:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Ilyen szakterületen dolgoztam. Csak gondolj bele mennyi mindebbek kell passzolnia és tökéletesen működnia hogy rendben fejlődjön ki egy sejtből egy egész szervezet...régen is így volt, sőt még több mert nem figyeltek az anyák magukra, dolgozni emelni kellett, nem voltak vitaminok hormonok. Bár erősebbek voltak a terhességek amik megmaradtak. Csak nem volt illendő beszélni róla vagy észre sem vették, meg hát nem.is foglakozrak úgy vele főleg ha már volt 5-8 gyerek. Manapság máshogy van, ha eldönti egy pár hogy gyereket akar rögröb akarja, annnyian szaladnak 3hónap után hogy nem sikerül pedig az még semmi idő.Küzdenek és ragaszkodnak ahoz az egyhez kettőhöz aki lesz de ez így normális. Arra pedig hogy sok műtétre van szükség , sokszor a rásegítés miatt kell. Pl progeszteron pótlás...amég pótolod nem is veszi észre a tested hogy már leesett a szint mert nem él a magzat.
2020. júl. 5. 09:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Ti meg olvassátok el a cikket. Koraterhességben se nagyon van bizonyíték arra hogy kialakult isoimmunsatio, de a kialakulásának elvi lehetősége valamint az anti-d profilaxis alacsony kockázata miatt adjuk. Igazolt vetélésnél, missed ab-nál, terhességmegszakításnál, vérzésnél. De a cikkek szerint első trimeszterben igazából nem is lenne rá szükség.

Kémia terhességnél pedig NEM adnak sehol.

2020. júl. 5. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!