Tegnap együtt voltunk a férjemmel aug 6. -án lesz nagy valószínűséggel peteérésem. Lehet baba?
ha nem is benned ment el akkor max. előváladék lehetett -bár attól is terhes lehetnél-
de !!!! ha csak 5 nap múlva lesz pé-d az sok! annyit nem tud várni a spermium hogy megtermékenyüljön.... még kellene egy két együttlét ha a hatodikai peteérésből szeretnél babát.
szerintem kevesebb mint 10% hogy terhes lehettél...
UHH :)) köszi hogy írtál! kicsit megnyugodtam.....remélem igazad lesz!
Igazából kicsit elborozgattunk(én 1 pohártól ő meg 2-től már kellemesen becsíptünk akkora nagy ívósok vagyunk:))) és hát egyik dolog követte a másikat és nem tudom pontosan hogy is volt...szerintem ő sem..remélem tényleg nem belém ment el.
Nálunk az első baba is EGYBŐL össze jött és az előtte lévő baba is aki elment....elég könnyen esem teherbe..
Bár akkor egész hónapban ugye végig célzatosan próbálkozunk ....remélem igazatok van...ez után szerintem újból elkezdem szedni a gyógyszert amit abba hagytam mert nagyon nem kívántam a szexet és nagyon száraz voltam...de úgy látszik mégis jobb megoldás mint ez....bár borozgatni sem fogunk egyhamar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!