Üdv. Az lenne a kérdések, hogy ha volt e köztetek olyan aki gyógyszerfüggő volt s közben kismama lett? Lett valami baja a kicsinek? Természetesen ha kiderülne azonnal el hagynám a gyógyszert. Valaszaitokat köszönöm. :)
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 17:20
1/8 anonim válasza:
A kérdésed nem megfelelő.
Gyógyszerfüggő az függő! Mint a drogos
Az nem fogja csak ugy azonnal elhagyni a gyógyszert. Előtte szokj le.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan gyógyszer.igazából hasfogo mert sokszor van hasmenesem. Tehát nem antidepresszáns sem nyugtató.
2020. júl. 1. 17:23
3/8 anonim válasza:
Szerintem inkább a hasmenés okát kellene előtte kikutatani, mert ha valami anyagcsere zavarod van, nem biztos, hogy kezelés nélkül jó lenne vele teherbe esni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 😊 voltam étel allergia vizsgálaton, mindent rendben találtak. Lehet pszichés alapon van vagy a sok idegesség
2020. júl. 1. 19:28
5/8 anonim válasza:
Hasi pánikod van! A hasfogó biztos nem megengedett terhesség alatt.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy Ibs-ed van. Nekem is az volt, bár én nem voltam gyógyszerfüggő.
Terhesség alatt semmi tünetem nem volt és azóta se jött vissza (20 hónapja).
Azért egy gasztroenterológiai kivizsgálás nem ártana.
7/8 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt folyamatos székrekedésem volt.
Lehet hogy a hormonok nalad is befolyásolni fogja a hasmenést.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok! Ha esetleg kiderülne s azonnal felhagynék a gyógyszerrel akkor nem lenne semmi baja a kicsinek igaz? 6 hétig ha tudom védve van az ilyentol.
2020. júl. 2. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!