Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor reped meg a tuszo? Egya...

Bogikabogi kérdése:

Mikor reped meg a tuszo? Egyaltalan lesz meg belole valami?

Figyelt kérdés
Dokinal voltam 29.-en akkor mondta hogy lat 10 mm-es dominans tuszot,akkor volt 13. napja hogy elmult a menstruaciom .
2020. júl. 1. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, az elég kicsi ilyenkor. Vagy nem lesz belőle semmi vagy jó hosszú ciklusra számíthatsz. Nekem 23 mm-nél repedt kb. 14. ciklusnapon.
2020. júl. 1. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem kellett volna ra adni valami gyogyszert vagy injekciot?
2020. júl. 1. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen hosszúak a ciklusaid?
2020. júl. 1. 13:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Rendszertelen a menzeszem igazabol nemis adnak ra gyogyszer.

Amikor kedvuk van akk adnak fog.gatlot.

Utobbilag ugy volt hogy elmult honapban kezdodott es 1-2 nap kiesessel egesz honapba kitartott es most mult el kb 2 hete.

Hiaba megyek no dokihoz nem csinalnak semmit...

Valamelyik nap ahogy vkltam orvosnal akk mondta hogy lat dominans tuszot.

De higy lesz e belole valami azt nem is mondta....

2020. júl. 1. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pici tüszőben még nem érett a petesejt, erre hiába ad tüszőrepesztő injekciót. Az is lehet, hogy ebben a ciklusban nem lesz peteérésed. Érdemes egy hormon panelt csinaltatni, abból kiderül h mi a helyzet. Ha valóban nincs pé, akkor lehet serkenteni gyógyszerrel. De azt a ciklus 3. vagy 5. napján lehet elkezdeni. Hányadik ciklusnapon voltál? Ha jól értem, a menstruáció elmúlta után 13 nappal, de az hányadik ciklusnap volt? Az első a menstruáció 1. napja.
2020. júl. 1. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rendszertelen ciklusra vétek fogamzásgátlót adni, mert az nem segít(ez tapasztalat) csak még jobban szétbombázza a hormonjaidat.Én a helyedbe egy endokrinológust keresnék, az csináltat hormonpanelt meg cukorterhelést ilyesmit és kiderül miért rendszertelenek a ciklusaid.

Azt ránézésre nem fogják tudni megmondani ilyen méretnél, hogy lesz e belőle valamit, többször rá kellene nézni, hogy ,,fejlődik"e nő e ,megreped e

2020. júl. 1. 13:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Majus 22 -jott meg es "kissebb nagyobb megszakitasokkal" juni 16.-an mult el.

Lehet h csak pecsetelgetes vagy csak a papiron latszott valami de akk is volt es nem mult el .

2020. júl. 1. 13:44
 8/9 A kérdező kommentje:

El kellene mennem endokrinologushoz csak olyan sok ido meg fogadnak.

Tobb eredmenyem is rossz lett, csak ugy vagyok vele ha mar ebbe a honapba latnak tuszot elobb megvarom milesz belole.

Es no dokihoz kell valami papir az elozotol, vagy csak bemegyek h figyeltetni szeretnem a peteeresem es fogadnak is?

2020. júl. 1. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát TB-alapon ezt így, hogy Uh-val kövessék nyomon a peteérésedet, ezt elfelejtheted sajnos, nem fogják megcsinálni. Ezt vagy magánorvosnál vagy meddőségi szakrendelésen esélyes megpróbálni. A helyedben egyáltalán nem várnék, azért a ciklus kb. 18-20. napján a 10 mm tüsző az nagyon mini. Napi 1-2 mm-t nő, és 20 mm felett reped.
2020. júl. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!