Mikor reped meg a tuszo? Egyaltalan lesz meg belole valami?

Rendszertelen a menzeszem igazabol nemis adnak ra gyogyszer.
Amikor kedvuk van akk adnak fog.gatlot.
Utobbilag ugy volt hogy elmult honapban kezdodott es 1-2 nap kiesessel egesz honapba kitartott es most mult el kb 2 hete.
Hiaba megyek no dokihoz nem csinalnak semmit...
Valamelyik nap ahogy vkltam orvosnal akk mondta hogy lat dominans tuszot.
De higy lesz e belole valami azt nem is mondta....

Rendszertelen ciklusra vétek fogamzásgátlót adni, mert az nem segít(ez tapasztalat) csak még jobban szétbombázza a hormonjaidat.Én a helyedbe egy endokrinológust keresnék, az csináltat hormonpanelt meg cukorterhelést ilyesmit és kiderül miért rendszertelenek a ciklusaid.
Azt ránézésre nem fogják tudni megmondani ilyen méretnél, hogy lesz e belőle valamit, többször rá kellene nézni, hogy ,,fejlődik"e nő e ,megreped e
Majus 22 -jott meg es "kissebb nagyobb megszakitasokkal" juni 16.-an mult el.
Lehet h csak pecsetelgetes vagy csak a papiron latszott valami de akk is volt es nem mult el .
El kellene mennem endokrinologushoz csak olyan sok ido meg fogadnak.
Tobb eredmenyem is rossz lett, csak ugy vagyok vele ha mar ebbe a honapba latnak tuszot elobb megvarom milesz belole.
Es no dokihoz kell valami papir az elozotol, vagy csak bemegyek h figyeltetni szeretnem a peteeresem es fogadnak is?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!