Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kislányt szeretnék! Van...

Kislányt szeretnék! Van valakinek valami jól bevállt ötlete?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 23:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

@ 09:10

MÁÁÁÁÁÁZLISTAAA!!!!! [[8-OOOOO

2010. aug. 8. 16:01
 12/23 anonim ***** válasza:

:) köszi utolsó !

valóban mázli , hogy így jöttek és jönnek a babák párosan és hogy lányok és fiúk is !

Hogy az majd mennyire lesz mázli, hogy busszal viszem őket iskolába majd ha oda kerül a sor, nos nem tudom :)))de ez legyen a legkevesebb !

Nem sok 25 éves lány mondhatja el magáról, hogy ilyen szerencsés , örülök és boldog vagyok !

Puszi mindenkinek !

2010. aug. 8. 16:13
 13/23 anonim ***** válasza:

@ 09:10

De most komolyan,... naggggggyon irigyellek!!! :-O

Nagyon szeretnék főleg egypetéjű fiúikreket (1x majd), nekem uis soha nem volt fiú(iker)testvérem, pedig nagyon szerettem volna,... igaz, mások szerint belőlem még az egy is sok... X-D

Heeej, ha nekem sikerülne így összehoznom 1x... :-( o.O

2010. aug. 8. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:

:)))

Nem egypetéjűek, de én nem is szerettem volna ha azok lennének ! Míg kicsik addig O.K., aranyosak, de amikor megnőnek akkor már nem olyan jó szerintem !

Most még a csajok nagyon egyformák, néha kihívás így is hírtelen melyik melyik, de azért meg lehet különböztetni őket :)

Gondolom csajozás miatt jó lenne egy iker fiú tesó , igaz, főleg egypetéjű ?:)))

2010. aug. 8. 16:42
 15/23 anonim ***** válasza:

Nemcsak az, hanem az egypetéjűségnél sztem nincs szorosabb kötelék egy testvérhez, ez több 1P-iker-ismerősömnél is jól látszik, én meg ezt mindig hiányoltam, ráadásul sztem ez különösen izgalmas, és mivel a kapcsolatuk különleges, jól elvannak, és serdülőkorukban nem utálják egymást annyira, mint a 2P-jűek közül sokan.

Csajozás szemptjából is érdekes szitukat szülne a dolog 1000% biztosan, de elsősorban nem emiatt szerettem volna magamnak 1P-ikertesót, hanem mert ő lenne a legjobb, a legelér7őbb barátom is egyben, akivel bármikor és bármit le7, és azt jóóó együtt csinálni. [(-D

Ezek csak a legfontosabb okaim töredéke, naplementéig biztosan sorol6nám az okokat. :-(

2010. aug. 8. 17:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Hm, szerintem az a szoros kötelék nem csak az egypetéjűeknél van meg, meg van az a kétpetéjűeknél is !Én úgy látom legalábbis és tapasztalom is a csajoknál !Pl őket nem lehetett első perctől kezdve úgy elválasztani egymástól , hogy az egyik az emeleten a másik a földszinten !Külön autóban próbáltuk egyszer haza hozni őket nagyszülőktől ,de végigüvöltötték az utat mindketten :(

Neked nincs tesód, vagy nem igazán jó a kapcsolatod vele ?

2010. aug. 8. 19:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Van tesóm, de a kapcsolatrendszerünk sokkal bonyolultabb, és szívesen leírnám ide, hogy mi a helyzet, ha nem lennék néhány más témakörben egyik fő segítő hozzászóló, és nem lennének irigyeim, akik megpróbálnak a témakörben lejáratni.

Annyit mond6ok, fiútestvér és barátok nélkül elég nehéz felnőni egy olyan családi légkörben, mint az enyém. Hogy ez a helyzet változzon, azon folyamatosan dolgozok, de nem mindenben tudok sajna tevékenyen lépni, azt a hiányt megvalósítani, vannak dolgok, amik örökre hiányozni fognak, ezért én arra törexem, hogy legyenek gyerekeim, ha jól alakul6na, ikreim,... és nekik ne legyen meg ez a hiányuk, akkor talán ez a vágyam nekem is kiteljesed7ne bennük.

2010. aug. 8. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
írhatsz privátot ha gondolod és leírhatod :)
2010. aug. 8. 21:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Oké, és köszi :-)

A kedves Kérdezőnek meg szurkolok, hogy valósuljon meg az álmod, összejöhessen a kislány, legyen egészséges, a mamája, szülei, nagyszülei meg boldogok! :-D

2010. aug. 8. 22:00
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 09:10-es!

Köszönöm, hogy megosztottad velem a történeted!

Kicsit irigyellek is, hogy ilyen jól öszejött! Ezt vslóban keveseknek sikerül!

Nekem már van egy 2 éves kisfiam, (egy tünemény!) és azt sem bánnám, ha most iker lányok jönnének!:)

De a lényeg valóban az, hogy EGÉSZSÉGES legyen!

Kedves EE/33!

Köszönöm a jókívánságot! Kívánom, hogy 1x szülessenek fiú ikreid! :)

Köszi mindenkinek! Amint van valami eredmény megosztom veletek! :)

2010. aug. 9. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!