1 cikluson belül 2 peteérés. Mekkora baj?
Figyelt kérdés
Most hagytam abba a fogamzásgátlót. Babát szeretnék, csak kicsit megbolydult a szervezetem. Valószínű már a 2. peteérésem van. Az elsőt 1 hete éreztem. Ha netán igazam van és netán sikerül a baba szerintetek ikerterhesség is lehet a vége?2020. jún. 29. 20:12
1/4 anonim 

válasza:

Az tök más, hogy te mit érzel, mint a valóság. Ezt, hogy 2 peteérésed volt max lh teszt vagy uH tudja kimutatni.
2/4 anonim 

válasza:

Most az, hogy szurkál a hasad, az nem minden esetben jelent peteérést. Még a nyák sem 100%. Ovuteszteltél vagy honnan tudod?
3/4 anonim 

válasza:

Ha két petesejt érik egy ciklusban, azok egyszerre lökődnek ki, nem hetes különbséggel. Az ikrek is egyszerre fogannak, nem külön időpontban..
4/4 anonim 

válasza:

Először jött itt a beágyazódási vérzés, most meg jön majd a gratis peteérés egy ciklusban 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!