Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 cikluson belül 2 peteérés....

1 cikluson belül 2 peteérés. Mekkora baj?

Figyelt kérdés
Most hagytam abba a fogamzásgátlót. Babát szeretnék, csak kicsit megbolydult a szervezetem. Valószínű már a 2. peteérésem van. Az elsőt 1 hete éreztem. Ha netán igazam van és netán sikerül a baba szerintetek ikerterhesség is lehet a vége?
2020. jún. 29. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az tök más, hogy te mit érzel, mint a valóság. Ezt, hogy 2 peteérésed volt max lh teszt vagy uH tudja kimutatni.
2020. jún. 29. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most az, hogy szurkál a hasad, az nem minden esetben jelent peteérést. Még a nyák sem 100%. Ovuteszteltél vagy honnan tudod?
2020. jún. 29. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Ha két petesejt érik egy ciklusban, azok egyszerre lökődnek ki, nem hetes különbséggel. Az ikrek is egyszerre fogannak, nem külön időpontban..
2020. jún. 29. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Először jött itt a beágyazódási vérzés, most meg jön majd a gratis peteérés egy ciklusban 🙈
2020. jún. 30. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!