Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?

Szerintetek mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban már élesbe nyomtuk a babadolgot.

1 fiunk van már, elötte szabályos mensim volt. Szülés óta nem állt be egyáltalán. Volt, hogy 2hétre jött meg, volt, hogy csak 7.

Kistesót szeretnénk, 15 hós a fiunk.

Utoljára juni 2.-án volt meg. Akkor a neten caak ugy kívancsiságból néztem ovu kalkulátort, 28napos ciklusra, ami majdnemcsak be is jött szerintem. Azokon a napokon amikor nagyon esélyesnek írta, iszonyat kívántam a szexet, más volt a folyásom, egy picit görcsölgetett is a hasam. Akkor együtt is voltunk. A naptár szerinti beágyazódási napon magamnak csináltam vibrátorral, akkor mikor befejeztem, kicsit véres volt a vége. Egyáltalán nem durván csináltam, szóval a fejemben még a beágyazódás gondolata is igencsak megfordult.

Holnap lenne a nemvárt nap, 28napos ciklurt nézve.

3 napja úgy görcsölgetek, mintha meg akarna jönni. 3 napja minden reggel hányingerrel kezdek, ami kb 1max2 óra alatt elmúlik. Illetve a melleim olyan fura érzésűek, mintha nehezek lennének, érzem őket.

A fiamnál semmi előjele nem volt, hogy terhes lennék, ilyenek nem fordultak elő a terhesség alatt sem.

Szerintetek mikor teszteljek? Ma megyek el venni. Délután megcsináljam? Vagy csak majd holnap reggel az első vizeletből?

2020. jún. 29. 08:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha konkrétabb fogódzód nincs, kb. 2 héttel a tippelt ovu után már tesztelhetsz, de ha esetleg negatív, ne keseredj el, tesztelj kétnaponta, amíg pozitív nem lesz vagy meg nem jön. Sok sikert! :)
2020. jún. 29. 08:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Vettem egy tesztet, nem bírtam ki, holnap reggelig. 1csík lstt rajta.
2020. jún. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!