Szerintetek ez a teszt pozitiv?

Utsó előtti, az az ovuteszt, amit te mondasz.
A HCG tesztnek pedig el kellene olvasni a tájékoztatóját, ahol világosan leírja, hogy a halvány második csík is pozitívat jelent!!!

Én mondtam, hogy negatív... Csak az a baj, hogy ezen az oldalon hamis reményt táplálnak egyes válaszolók a kérdezőkben.
Full negatív tesztet feltöltőknek is odaírják, hogy "látok valamit" meg "drukkolok" szinte mindig ugyan ezekkel a szavakkal!!
A Te teszteden nem volt második csík. A csík helye látszott. Nem volt piros, még halványan sem!
Tartom a véleményem, hogy vagy kémiai terhesség vagy hibás teszt lehetett.
Ne tesztelj addig, míg nem késik egy pár napot! Tudom, hogy idegőrlő, én is sírtam a tesztek felett 1.5 év várakozás alatt.
De akkor sem hittem a negatíc tesztet pozitívnak. Ezzel saját magadat teszed tönkre!

Utolsó, te nem vagy százas?
Miért, szerinted a kémiai terhességtől nem lesz pozitív a teszt?!
DEHOGYNEM!
A kémiai terhesség: idő előtt elhalt vagy be sem tud ágyazódni rendesen.
Attól a hormon még termelődik és a teszt kimutatja, tehát a teszt attól még POZITÍV.
Miért, szerinted ha szürke,a teszt "tudja" hogy el fog halni a terhesség? Ez csak egy teszt... A teszt annyit "tud" hogy reagál a hormonra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!