Szerintetek ez a teszt pozitiv?
Figyelt kérdés
Meg ket nap van a menstruaciomig de mar nem birtam kivarni ezert csinaltam egy tesztet. Kommentbe linkelem.2020. jún. 28. 12:01
2/19 anonim 

válasza:

Ez pozitív. És tetszik a lakás is. :D
3/19 anonim 

válasza:

Pozitív, nekem a körmöd tetszik 😊
4/19 anonim 

válasza:

Halvány pozitív, de nekem egy ilyen után sajnos megjött. Ha holnapra erősebb, az jó jel :)
5/19 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen és még is időre megjött, így érdemes megvárni, hogy erősödik e, illetve, hogy a mensi se jelentkezzen. Sok sikert!
6/19 anonim 

válasza:

Ugyanolyan pirosnak kell lennie a csíknak, mint a kontroll csík. Az a pozitív.
Ez lehet hibás teszt, kémiai terhesség, száradási csík, csík helye, akármi.
De NEM pozitív teszt.
7/19 anonim 

válasza:

Ez azért nem teljesen igaz, hogy csak az ugyan olyan a pozitiv.
8/19 A kérdező kommentje:
Tegnap is csinaltam az teljesen negativ volt. A ma reggelin lett halvany masodik csik
2020. jún. 28. 13:44
9/19 anonim 

válasza:

Valami elkezdődött, ez jó jel, viszont akkor lesz igazán pozitív ha késik a mensi és full erős a második csík. Drukkolok!
10/19 anonim 

válasza:

Én is ezt írtam. Hogy ez MÉG negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!