Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs ovulációm?????

Nincs ovulációm?????

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június 7-10 volt meg!

Ciklusom 10 napján elkezdtem ovu tesztet használni mert gondoltam biztos ami biztos nehogy le maradjunk róla!

De visztont tegnap volt a ciklus 19 napja és még mindig negatív a teszt!!

Június hónap 28napra jött meg a Májusi 30.

Mikor számítsak ovura?

Vagy ne is várjam..??

Jövőhétre van idő pontom az orvoshoz...

Mondjam neki hogy küldjön el valami vizsgálatra vagy mit csináljak??

Már régóta szeretnénk babát.. De akkor ezek szerint valószínű hogy egyáltalán nincs peteérésem vagynem tudom.. Mert én nem éreztem még olyat amit mások hogy fáj nekik stb.. :((((

Jövőhónapba meg a BMC be van idő pontunk..

Az nő gyógyász tudna rajtam segíteni??.. :( hogy addig legyen valami eredményem mielőtt mennünk kell BMC be?

2020. jún. 26. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Fogalmunk sincs miért nincs ovud, nincs varázsgömböm. Viszont ha egy évig nincs baba akkor ideje megnézetni mi a helyzet.
2020. jún. 26. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid?
2020. jún. 26. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja közben látom.Hát orvosnak megmondod mit tapasztaltál és ő tudja hogyan tovább
2020. jún. 26. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pont egy ovu mentes hónapot fogtál ki, de lehet tényleg nincs sose ovud. Mondd el dokinak, hogy nem volt pozi ovu teszted és babát szeretnétek régóta.

Még egy kérdés, milyen érzékenységűt használsz? Mert van akinek a 25-ös pl soha a büdös életbe nem lesz pozi, mert annyi lh nincs. Nekem pl így volt, a 20-as viszont szépen mutatta.

Erősödés látszik a teszteken? Ha látszódna, hogy szépen erősödik, majd elhalványul, akkor van ovu. De mindenképp érzékenyebbet vegyél.

2020. jún. 26. 13:27
 5/8 A kérdező kommentje:

Minden teszt negativ lett. Vagy a teszt volt hibas vagy tenyleg nincs ovulaciom. Voltam orvosnal mindent rendben talalt.

De az ovurol nsm mondotz semmit

2020. júl. 7. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy normális endokrinológushoz, csináltat vérvételt amiből látni fogjátok van e ovud.Nőgyógyász maximum cikluskövetéssel tudja megmondani, hogy oké vagy e ilyen téren.
2020. júl. 7. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az utolsónak, endokrinológushoz kell menni, 3. napi, meg ovu utáni 7. napon kellene vérvételre menni, ha nem tudod az ovud napját, nyilván most nem tudod, akkor kb ciklushosszodhoz mérten 7nappal nem várt előtt. Sajnos az semmit nem jelent, hogy nődoki megnéz belül, hogy minden ok e. Ő se lát mindent, pl elzáródott petevezetőt sem. Ne hagyd magad, én is addig mentem míg végre olyan dokit találtam, aki közölte meg sem vizsgál, mert nem fog többet látni mint az előző. Ajánlott endokrinológust, és fél órát beszélgetett velem, hogy milyen problémák lehetnek. Egy fillért sem kért érte, neki köszönhetem, hogy jó irányba terelt és mára már anyuka vagyok. Határozottnak kell lenni. Hogy, te babát szeretnél, ovu tesztet használsz, mindig negatív, tehát szerinted lehet nincs peteérés, mit tehettek az ügyben. Ha magától nem mondja, keresni kell mást, mert nyilván nem érdekli.

Sok sikert nektek.

2020. júl. 7. 13:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Jövőhétre van idő pontunk meddőségibe. Szóval már feleslegesen nem megyek ott majx úgyis küldenek ahova kell. Igazából csak beutalóért mentem de gondoltam megvizsgál nincs abból gond.

Köszönöm szépen a válaszokat.

Köszönjük.

Akinek már van babája gratulálok 💞

2020. júl. 7. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!