Hogyan segíthetnék magamon? Miért nem sikerült még?
Szia!
Én tiszta ideg voltam már az első sikertelen hónap után,pláne a negyedik után, de sajnos az előző válaszolónak igaza van, a 4 hónap nagyon kevés.
Próbálj meg nem agyalni a petevezetéken pcos-en, mert még nincs rá okod. Ha már egy éve nem sikerül, akkor érdemes elmenni kivizsgálásra.
Nekünk 2 év volt mire sikerült a baba, pedig a kivizsgálások szerint sem nekem, sem a páromnak nem volt semmi baja. Az első sikertelen inszemináció után annyira kiborultam, hogy lemondtam a babáról egy időre, elkezdtem fogyózni és edzeni, nem foglalkoztam semmilyen terhességgel kapcsolatos dologgal és rögtön sikerült :)
Nagyon sokat számít a stressz, a hozzáállás, a pszichés háttér. Nálam egyértelműen ez volt az oka a sikertelenségnek. Ez egyébként azért is rossz, mert ettől a legnehezebb megszabadulni, erre sajnos nincs bogyó :(
Szóval egyenlőre próbálj lazítani, szép ciklusaid vannak, próbáljátok a szexet a 10-16. nap között bedobni és nyugi!
Ha egy év alatt mégsem sikerül, akkor én elmennék egy kivizsgálásra, itt megnézik a párod fickóit, csinálnak neked egy hormonprofilt, egy petevezeték átjárhatóságit, PCT-t és ki fog derülni, hogy van-e valami olyan gond, amit kezelni kell.
Addigis nyugi, csak szeressétek egymást és csak erre koncentráljatok szex közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!