Láttok második csíkot? (Predictor, 9.dpo)
Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy korai, stb, de gondoltam, ha túl vagyok az államvizsgán, adok egy esélyt, hogy még jobb legyen a nap. Hát szerintem nem lett, mert valami nagyon-nagyon halvány második vonalat vélek csak látni, amire nem vennék mérget, hogy pozi. Ugyanakkor mégiscsak ott van, de az is lehet, hogy csak én képzelem oda.
Időben olvastam le az eredményt, mikor még nem száradt meg. Elvileg a 9.dpo-n voltam, mikor készült. Csináltam egy Facelle-t is, azon én semmit nem látok.
Ha ez most negatív, még lehet szerintetek pozi? :(
2020. jún. 24. 07:19
4/11 anonim válasza:
Sztem ez teljesen egyértelműen negatív, de korán is teszteltél, ne izgulj.
5/11 anonim válasza:
Tudom hol kellene lennie a csíknak, és látom a helyét, de ez teljesen negatív. Ettől függetlenül nagyon korai, érzékeny teszttel 2 nap múlva talán már látható. Legyél türelmesebb.
6/11 anonim válasza:
Minek ilyenkor tesztelni? Csak feleslegesen idegesíti magát az ember, hogy van-e ott valami. Majd ha nem jön meg, akkor tesztelj.
7/11 anonim válasza:
Az ilyen fajta teszteknek mindig ott van a nagyon nagyon halvány csík erre szárad rá a vizelet és beszineződik ha pozitív. A gólyahír is ugyan ez
8/11 anonim válasza:
6-os, aki már nagyon vágyik a gyerekre annál érthető, hogy nem bír várni, szerintem nincs ezzel baj... A kérdező úgyis megismétli pár nap múlva, a korai tesztek akkor már kimutathatják, hogy jön-e a gyerek.
9/11 anonim válasza:
Én is nagyon vágytam rá, mégis ki tudtam várni, hogy késsen a mensim, és nem ide töltögettem fel a még negatív tesztjeimet...
10/11 anonim válasza:
Sajnos ez meg negativ. Később lehet pozi, meg van remeny :) szoritok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!