Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek e babás?

Szerintetek lehetek e babás?

Figyelt kérdés

Párommal babát szeretnénk, jelenleg a 27-dik ciklus napomban vagyok 2-3nap múlva kellene jelentkeznie a nemvárt menzesznek, tegnap és ma is halvány rózsaszín folt volt a wc papíron, ma már kicsit több is mint tegnap de csak a papíron látszik

Szerintetek gondolhatok beagyazodasra, vagy csak még fog jönni? Van aki hasonló kepp járt már így és mégis baba lett?

2020. jún. 23. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
A beágyazódás már megtörtént volna, valószínűleg meg fog jönni.
2020. jún. 23. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont 2-3nap múlva nem várom. Nekem olyan minimális folyásom van mint mikor ovulálok. Nyúlós átlátszó. Ilyenkor már vizes érzésem van.Reménykedem, hogy hátha ez jót jelent. Egyébként neked pontos szokott lenni? Szoktál előtte ilyeneket produkálni, mert sok helyen azt olvastam, hogy még ebből is lehet baba.
2020. jún. 23. 18:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Eddig nem tűnt fel ilyen korábban, vérzés előtt kevés mennyiségű vér mindig volt ami nem csak papíron látszódott ez nagyon kevés és nem minden vécézésnél jelentkezik, nekem sajnos nem mindig pontos, de megprobaltuk elhuzni az aktusokat szóval nem csak azokon a napokon amikor elvileg termékeny lehettem, hanem már előtte és Utanna is próbálkoztunk, hát reménykedek én is...
2020. jún. 23. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
Nem akarlak hitegetni, de nekem pont ez volt pár nappal a nemvárt előtt, most 21 hetes terhes vagyok. Jönnek majd a "ha valaki vérzik, tuti hormon gondjai vannak" és hasonló okosságok, de én megnézettem mindent magamon, semmi baj nincs a hormonrendszeremmel (sem).
2020. jún. 23. 18:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Gratulálok :)

Örülök hogy akkor van remény így is. Bízok benne, addig pedig várok és figyelek :)

2020. jún. 23. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen először mindenki erre gondol, de én is nagyok sok ilyen hozzászólást láttam már. Szerintem se engedd még el. Remélem sikerül.

2es

2020. jún. 23. 19:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm és nagyon bízok benne :)
2020. jún. 23. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd írj, hogy mi van veled. Izgulok érted😊

2es

2020. jún. 23. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
A vèrzés legtöbbször menzeszt jelez. Nyilván van kivètel, de én nagyon nem reménykednék, pláne ha erősödik is.
2020. jún. 23. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad, hogy milyen hosszúak a ciklusaid, de ha hosszabb mint 28 nap, és a 20 nap körül ovuláltál, akkor lehet beágyazódási vérzés. Ahány nő, annyira eltérően vagyunk összerakva.
2020. jún. 23. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!