Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fékek, hogy teherbe...

Nagyon fékek, hogy teherbe estem, ti is látjátok a halvány második csíkot?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon meg vagyok ijedve, ugyanis 10 nappal ezelőtt felelőtlenek voltunk, nem ellenőriztük le a gumit mielőtt feltettük és félhetően már akkor is sérült volt

Soha nem történt még ilyen, vettem be eseményutánit is.

Csütörtökön kell megjönnie, de azért biztonság kedvéért betáraztam tesztből, ma meg is csináltam egyet ls mintha lenne ott valami.. :(

20 éves vagyok, most kezdeném az egyetemet és így nem merem vállalni, mert úgy néz ki, a történelem ismétli önmagát éd az nekem nem lesz jó.. anyukám anno így járt, megszült engem és láttam milyen élete van... ránéznétek a tesztemre?

[link]

[link]

2020. jún. 22. 11:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%

Na,ideje csatlakoznom, a sok hitetlenkedő közé! 9.dpo, délutáni: [link]

11. Dpo délutáni:

[link]

2020. jún. 22. 20:59
 22/31 anonim ***** válasza:
55%
Nyugodj meg ez Negatív
2020. jún. 22. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:

Minimum 14 nap a beágyazódásig. 10 nap után a teszt nem mutat semmit.

Halucináció az😐 nem baba.

2020. jún. 23. 05:57
 24/31 anonim ***** válasza:

21-es vagyok! Háát akkor valamit nagyon tudok, nézd micsoda halucináció 23-as:

[link]

2020. jún. 23. 07:13
 25/31 anonim ***** válasza:

Az érzékeny mutathat, de az még korántsem biztos, hogy meg is marad... 25-ös teszt nem mutat semmit az biztos.

Csak és kizárólag azért nincs értelme mensi előtt tesztelni, mert ha pozi lesz a 10es teszt, még mensivel simán vége is lehet az egésznek. Én pl jártam már így. Még egy nappal hamarabb is jött meg. Szóval tök jó, hogy 10. dpo-n pozi a facell, aztán meg semmi nem lesz belőle.

2020. jún. 23. 07:38
 26/31 anonim ***** válasza:
25-ös, a teszt nem facelle, hanem predictor!
2020. jún. 23. 07:55
 27/31 anonim ***** válasza:
A lényegen nem változtat, a kérdező tesztje negatív. 10 nappal csak akkor mutatja együttlét után, ha az pont ovuláciokor történt, mert onnan számoljuk az időt. Így ha valaki ovu előtt 3 nappal volt együtt, értelemszerűen ne onnan számolja a 10-14 napot.
2020. jún. 23. 07:58
 28/31 anonim ***** válasza:
46%

19es vagyok.

Kedves 23-as!

Tanultál valaha biológiát? Lehet ideje lenne kicsit átnézni a tananyagot. Nem gondolod????

Nem fogom itt most elmagyarázni neked a szaporodást, járj utána ;)

Amúgy annyira beképzeltem 10dpo-n a második csíkot, hogy most 6+5-nél járok, baromi hányingerem van. Vagy lehet ma reggel nem a terhesség okozza? 🤨

2020. jún. 23. 08:00
 29/31 anonim ***** válasza:

27-es, jaaaa mostmár 10 nap után is kimutatja... Értelek 😂😂😂 a Predictorra ráírt “6 nappal a menstruáció előtt” is csak halucináció...

24-es voltam ;)

2020. jún. 23. 08:04
 30/31 anonim ***** válasza:
55%
27es vagyok, én sosem állitottam, hnem mutatja ki ;) Annyit fűztem hozzá, h ovutól 10 nap és nem együttléttől. A hallucinációs hozzászóló nem én voltam.
2020. jún. 23. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!