Ti is látjátok a halvány csíkot?
Énis látom és halkan gratulálok is. Én elég sok tesztet csináltam,de ha ennyire látszott volna a helye tuti tobbet nem veszek ilyet... Egy teszt lényege ,látszik, nem látszik
Ha ennyire reagens hely lenne mindegyiken az érdeked lenne...
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat, tőlem ment mindenkinek a zöld kéz.
Igazából nem vagyok az aki minden áron teherbe akar esni, úgy vagyunk a férjemmel hogy nem védekezünk és ha jönni akar jönni fog a baba.
Az elmúlt 1,5 hétben borzasztóan voltam, görcsöltem, szúrt alul a hasam, gyakorlatilag majdnem mint ha menstruálnék. Ez 1 napja elmúlt.
Igazából csak a biztonság kedvéért vettem tesztet a drogériába, ha nem jönne meg. Aztán csak motoszkált a fejemben, hogy megcsinálom.
Igazából nem is bíztam benne, hogy ha sikerült is akkor kimutathat bármit jövőhétig.
Természetesen ha nem jönne meg újra tesztelek.
A halk gratulációkat nem merem megköszönni, majd ha már kiderül hogy úgy van ahogy, akkor visszatérek :)
Üdv mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!