Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok a halvány csíkot?

Ti is látjátok a halvány csíkot?

Figyelt kérdés

Két nap múlva kellene megjönnie.

Link: [link]

2019. szept. 12. 18:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Én látom, de azért ez még kétesélyes.
2019. szept. 12. 18:10
 2/29 anonim ***** válasza:
87%
Én is látom, halk gratula
2019. szept. 12. 18:21
 3/29 anonim ***** válasza:
27%
Persze, a reagens helye. A mániákusan teherbe esni akaró nők erre szokták mondani, h “látom, mire gondolsz”/“szellencsík”/legrosszabb esetben “halkan gratulálok, halvány pozi”
2019. szept. 12. 18:25
 4/29 anonim ***** válasza:
69%

Énis látom és halkan gratulálok is. Én elég sok tesztet csináltam,de ha ennyire látszott volna a helye tuti tobbet nem veszek ilyet... Egy teszt lényege ,látszik, nem látszik

Ha ennyire reagens hely lenne mindegyiken az érdeked lenne...

2019. szept. 12. 18:26
 5/29 anonim ***** válasza:
38%
Ja nyugodtan le lehet pontozni 4&es voltam.
2019. szept. 12. 18:27
 6/29 anonim ***** válasza:
34%
Bocs, ezt az egyet véletlenül pont benéztem, ennek még színe is van... nyugi, én - veled ellentétben - nem szoktam lepontozni a válaszokat. ;)
2019. szept. 12. 18:33
 7/29 anonim ***** válasza:
66%
“Egy teszt lényege ,látszik, nem látszik” - na igen, pontosan... ezért röhögök itt mindig a “csíkvadász”, tesztet szétszedő (miééért????), sőt egyes elborult elmék által még negatívba is tett (!!!!) fotókon... nagyon beteg..:
2019. szept. 12. 18:37
 8/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat, tőlem ment mindenkinek a zöld kéz.

Igazából nem vagyok az aki minden áron teherbe akar esni, úgy vagyunk a férjemmel hogy nem védekezünk és ha jönni akar jönni fog a baba.

Az elmúlt 1,5 hétben borzasztóan voltam, görcsöltem, szúrt alul a hasam, gyakorlatilag majdnem mint ha menstruálnék. Ez 1 napja elmúlt.

Igazából csak a biztonság kedvéért vettem tesztet a drogériába, ha nem jönne meg. Aztán csak motoszkált a fejemben, hogy megcsinálom.

Igazából nem is bíztam benne, hogy ha sikerült is akkor kimutathat bármit jövőhétig.

Természetesen ha nem jönne meg újra tesztelek.

A halk gratulációkat nem merem megköszönni, majd ha már kiderül hogy úgy van ahogy, akkor visszatérek :)

Üdv mindenkinek

2019. szept. 12. 18:37
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem pontozok le senkit, sőt nem pontozok egyáltalán. Nincs értelme, de tudom itt teljesen mindegy mit ir az ember, jót nem tud ami mindenkinek megfelel. Kérdező irj majd mindenképp. Drukkolunk.
2019. szept. 12. 18:40
 10/29 anonim ***** válasza:
89%
Valami van, igen! Ismételd meg két nap múlva.
2019. szept. 12. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!